Jump to content

Mazda 323 Egzoz Kokusunu İçeri Alıyor

x07reis58x
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abiler bana yardım edin, 93 model hb 323 araç yolda giderken içeriye bariz egzoz kokusunu alıyor. sanayide komple egzozu değiştirdim 400 tl ye fakat yine geliyor. kokuyu çözemiyorum. ustalarda anlamıyor heralde

Birde son olarak direksiyon kutusundan yağ kaçırıyor usta 600 tl ye hallederim dedi başka bir çözümü var mı? her park ettiğim yeri yağlayıp geçiyorum. haftalık 2 litre garanti gidiyor. bu sorun motoruda berbat etti alt kısım full yağ. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

arkadaşlar merhaba.dün benzin doldurdum bu sabah arabaya binerken çok keskin lpg-egzos kokusu vardı araç içinde.sorunun ne olduğunu nasıl çözebilirim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

egzos kaçağı kokuyu içeri atarmı?birde sabah daha çalıştırmadan koku dolmuştu araç içine.lpg olabilirmi?araç heçbek dir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O aracın sorununu düzeltesiye kadar kullanmayın ve içini havalandırın, bir lpgcide tanktan kaçak var mı kontrol ettirin.

Sarımsak kokusu olur lpgde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Egzosdan kaçırabilir Egzos kokusunu. Lps kokusu bende de vardı kaputun altındaki LPG kafasının sabunlu su testi ile yüksek oranda gaz kaçırdığını gözle gördüm mutlaka en yakın lpg merkezinde kontrol ettir sıkıntı yaratıyor lpg çünkü. Kafası eskiydi 100TL ye değiştirmiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...