Jump to content

2. Nesil Mazda 3'üme Hız Sabitleyici Taktırdım

Mutlu Tekir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

TorK konvertörlü şanzımanlarda da balata vardır. Hareket halinde değilken bu tam olarak kavramaz, balatanın da bağlı bulunduğu yaylar gerek ilk kalkışta gerekse de vites değişimindeki şokları yumuşatır. Ayrıca 4. Vitesin 2 kademeymiş gibi çalışmasını sağlar bu yaylar.

Hız sabit kalıp devir tabiki artabilir aynı viteste. Fakat bunun da bi sınır var. Yokuş aşağı inerken düşen motor devri yokuş yukarı çıkarken artan motor devri de bu sınırlar içindedir. Belli bir devirden sonra o belirli hız için devir daha çok düşüp artmaz. 

Konu şanzımanın zorlanıp zorlanmamasıydı nerelere geldi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Arkadaşlar merhaba

Çorludaki bayi hız sabitleyicisi takamadıklarını söyledi.

Dün İstanbulda bir kaç yerden hız sabitleyicisi için teklif aldım. 

Parça için 510 tl , işiçilik için 150-200 arası gibi bir rakam istediler.

Sizce nasıl 700 tlye değermi bu bana biraz fazla gibi geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

38 dakika önce, sarioglu.burhan :

Arkadaşlar merhaba

Çorludaki bayi hız sabitleyicisi takamadıklarını söyledi.

Dün İstanbulda bir kaç yerden hız sabitleyicisi için teklif aldım. 

Parça için 510 tl , işiçilik için 150-200 arası gibi bir rakam istediler.

Sizce nasıl 700 tlye değermi bu bana biraz fazla gibi geldi.

Bu tip acelesi olmayan uygulamalar için servis kampanyalarını bekleyebilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kampanya beklenebilir. Ben bekleyemedim, çünkü konfor açısından mutlaka olması gereken bir özellikti. Uzun yola çok gittiğimden hiç düşünmeden taktırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, Mutlu Tekir :

Kampanya beklenebilir. Ben bekleyemedim, çünkü konfor açısından mutlaka olması gereken bir özellikti. Uzun yola çok gittiğimden hiç düşünmeden taktırdım.

Mutlu peki ödediğin fiyatı hatırlıyor musun ? @sarioglu.burhan için fiyat karşılaştırması açısından iyi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, İlhan :

Mutlu peki ödediğin fiyatı hatırlıyor musun ? @sarioglu.burhan için fiyat karşılaştırması açısından iyi olur.

Kampanyalar ne zaman olur İlhan hocam, bundan nasıl haberdar olabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, sarioglu.burhan :

Kampanyalar ne zaman olur İlhan hocam, bundan nasıl haberdar olabilirim

Forumu ve Facebook sayfamızı takip ettiğiniz sürece haberdar olabilirsiniz. Serviste kayıtları olan müşteriler, servis tarafında SMS ilede bilgilendiriliyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, İlhan :

2015 yazında 630 civarıydı abi, tam rakamı hatırlayamıyorum. Herterde taktırmıştım. Aradan 8 ay geçti ve euro artmasına bağlı olarak fiyatın artması da normal.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, İlhan :

Forumu ve Facebook sayfamızı takip ettiğiniz sürece haberdar olabilirsiniz. Serviste kayıtları olan müşteriler, servis tarafında SMS ilede bilgilendiriliyorlar.

Facebook sayfasını bulamadım. Ne olarak geçiyor isim acaba. Teşekkürler.(Buldum bu arada :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Facebook sayfasını bulamadım. Ne olarak geçiyor isim acaba. Teşekkürler.(Buldum bu arada :-)

Bu kampanya olduğu zaman duyurusu yapılıyor. Şu an güncel bir kampanya yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Merhaba

Yakın zamanda hız sabitleyici taktıran var mı? Nereyi önerebilirsiniz? Fiyat konusunda güncel bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...