Jump to content

Şöför mü arabayı kullanır yoksa araba mı şöförü yönlendirir?

greypratica
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2007 modele biniyorum hiç bana saga dön sola dön gazı kökle makas at yada yavaş git diye yönlendirmedi beni aracımda bi hatamı var acaba?? dsc falanmı bozuk dersin yada abs sorunumu var??? :D :D

Bülo,seninkisi araba değil,uzay mekiği

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

he ölemiş :D yazıomuş aslında kıllanma klavuzunda :D

Seninki 2007 model değilmi?.Ona kullanma klavuzanada gerek yok.O kendi kendini kullanıyor zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Seninki 2007 model değilmi?.Ona kullanma klavuzanada gerek yok.O kendi kendini kullanıyor zaten.

yok benimkine koymamışlar öle bi sistem  direk sürücünün inisiyatifi altında :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni teknoloji arabalar sürücüyü yönlendirmese bile (örnekte de verildiği üzere) bir takım hataları kapatabilecek düzeyde. oysakine ben kendi hatalarımla yaşamayı öğrenmiş biri olarak bu durumdan pek hoşlanmam. ne iş yerinde benim hatamı düzeltecek birisi olmasından ne de trafikte hatamı kapatacak arabadan medet ummam. dolayısıyla arabamdaki en teknolocik şey teybim ve anfimdir :D

Senin arabada ABS yokmu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi agırlık olsa nolcak ki sanki sen mi tasıyon :D sistemler önemli abi ya öle deme, varsın agırlık yapsın, karbondan döktürürüz tüm gövdeyi hafifletiriz icabında :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni teknoloji arabalar sürücüyü yönlendirmese bile (örnekte de verildiği üzere) bir takım hataları kapatabilecek düzeyde. oysakine ben kendi hatalarımla yaşamayı öğrenmiş biri olarak bu durumdan pek hoşlanmam. ne iş yerinde benim hatamı düzeltecek birisi olmasından ne de trafikte hatamı kapatacak arabadan medet ummam. dolayısıyla arabamdaki en teknolocik şey teybim ve anfimdir :D

İşte Mustafa abim ya kral adam :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kendime doğal insan derdim.

Ama başkaları çağ dışı kalmış diyorlar.

Benim teyp ve amfi merakım olmadığından Mustaa agam kadarda değilim netekim.

Pilli bi radyo var tıngırdatıyoruz işte. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...