Jump to content

Yeni Eğitim Yılı Hayırlı Olsun...

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Selman

14

• NeBiAnd

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

okullar o parayı toplamak zorunda çünkü bakanlıktan ödenek alamıyorlar.

eğer okullar tamamen bakalığa bağımlı hae getirilirse, kışın o çocukları ısıtacak kömürü, tuvaletleri temizleyecek hizmetliyi rüyamızda zor görürüz.

Mesele aynen budur, o ekstra hizmetlilerin maaş ödeme günlerinden önce ufak tefek etkinlikler de yapıyorlar ilaveten, sinema-tiyatro vs.. 3-4 lira topluyorlar öğrenci başı...

Diğerleri kötü örnek, suimisal emsal olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okullar o parayı toplamak zorunda çünkü bakanlıktan ödenek alamıyorlar.

eğer okullar tamamen bakalığa bağımlı hae getirilirse, kışın o çocukları ısıtacak kömürü, tuvaletleri temizleyecek hizmetliyi rüyamızda zor görürüz. buraya kadar eyvallah...

sorun, bunu astronomik rakamlara çıkartım kendi kesesini de dolduran müdür ve okul aile birlikleri. ve bu paraları almayı imanın şartı gibi olmazsa olmaz duruma getirmeleri.

valla bazı ıhtıyaclar ıcın lazım o doru ama fazlası cebe atılıyo bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Yeni bir eğitim - öğretim yılı başlıyor. Tüm öğrencilere hayırlı olsun.

Biz de girdik sistemin içerisine. Pek de güzel bir başlangıç olmadı ama sonrası hayırlı olur inşallah :) Bir ara fırsat bulunca anlatırım kayıt ve sonrasındaki maceralarımızı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Sağolasın Mustafa :)

Ben de daha servisçiyle görüşeceğim ama hiç elim telefona gitmiyor :D

Bugün Glnr götürüp getirecek, belki ayağı alışır da hergün götürüp getirir diye ümidediyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan hâlâ pantolon yok :D Allah'tan evde benzer şekil ve renkte bir pantolon var da onunla idare ediyoruz. Adamlar geldi bitti diyorlar ama gelip alabilen görmedik herkes aynı şeyden şikayetçi . Düşün , 1. sınıf öğrencileri için pantolon yok ortada . Ya bunlar 3-5 tane getirdi ya da hiç getirmedi geldi bitti diyorlar. Nasıl olsa gelecek, bekliyoruz sabırla..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa, servis en kısa mesafe Istanbul'da 140 TL olmuş. Ben de Neslihan'a Mert İsmail ile birlikte götür getir problem olmasın ( özellikle kışın ) diye servis mi tutsak diye düşünüyordum ama 140 çok fazla gibi geliyor.. Tabii ileride bu iş böyle gitmez derse Neslihan, elimiz mahkum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak okul ne diyor bu duruma?

Okula sormadım ki. Tek bir mağaza ile antlaşmış okula ne soracaksın ?

Burak benim ufaklıkda abisinin izinde..Meslek lisesi Bilişim sınıfına başlıyor bugün..Hadi hayırlısı ..herkese kolay gelsin..

Hayırlı uğurlu olsun abi :) Meslek Lisesi cesurca bir tercih bu zamanda ama bölüm güzel ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Mustafa, servis en kısa mesafe Istanbul'da 140 TL olmuş....

Okul ile bizim ev arası 3km kadar ve bende iki çocuk var :(

Servisçi tanıdık olduğu ve iki çocuk iskontosuyla geçen sene 150 ye götürüyordu. Bu sene kaç para ister bilmiyorum. Gülnur'a diyorum "alayım sana bir tane 126 Bis, bizimkiler dahil 5 çocuk var sokakta. Onlara sen servis çek. Yakıt maliyetini kurtarsak yeter" diyorum ama kabul etmiyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Gözünüzde büyütmeyin servis ücretlerini, bunlar daha iyi günleriniz....:D On sene sonra nasıl bağıracaksınız kimbilir? :D

Sabah sabah ilaç gibi geldin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözünüzde büyütmeyin servis ücretlerini, bunlar daha iyi günleriniz....:D On sene sonra nasıl bağıracaksınız kimbilir? :D

Tahmin etmek zor değil :D Biz de onun için diyoruz servis parasını kenara atarsak 10 sene sonra belki o paralar işe yarar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...