Jump to content

Mazda 3 2010 Düz Vites Kalkışta İnce Vuruntu Sesi

sahmelik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1 viteste kalkarken ozellikle dur kalklarin yogun oldugu sehiricinde kalkarken ayagimi debriyajdan cekerken on taraftan lukk lukk diye ses geliyor ve inceden vuruyor sanirim surus sebebi nedir diger duz vites kullanan arkadaslardada ayni sikinti varmidir saygilar .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baski balata yeni degisti degismeden oncede vardi ben degistirince gecer dedim ama gecmedi

Baskı balata yeni değişti demişsiniz. Aracınızın km'si nedir ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100000

100 bin km bilmiyorum baskı balata için bana düşük bir km geldi. Söz konusu Mazda olunca tabi bu durum....

Benim Dizel Mazda 3, 100 bin km devirdikten sonra değişti. Ama dizellerde bu baskı balata durumu, çok sık yaşanan bir sıkıntıydı.

Benzinli Mazda 3'te böyle bir km'de baskı balata değiştiğine ilk defa tanık oluyorum..Yada oldu ben kaçırdım. 

Geçmiş olsun, umarım probleminiz en kısa zamanda çözülür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100 bin km bilmiyorum baskı balata için bana düşük bir km geldi. Söz konusu Mazda olunca tabi bu durum....

Benim Dizel Mazda 3, 100 bin km devirdikten sonra değişti. Ama dizellerde bu baskı balata durumu, çok sık yaşanan bir sıkıntıydı.

Benzinli Mazda 3'te böyle bir km'de baskı balata değiştiğine ilk defa tanık oluyorum..Yada oldu ben kaçırdım.

Geçmiş olsun, umarım probleminiz en kısa zamanda çözülür.

Tesekkurler ben 30000 de degistireni duymustum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tesekkurler ben 30000 de degistireni duymustum

Bu konunuz ne oldu, bir gelişme var mı ?

Biz sizden sonra bayağı bir enine boyuna konuştuk konuyu ama. :fiuw:  :fiuw:

http://www.mazdaclubtr.com/topic/21903-%C5%9Fu-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-%C3%A7izikler-i%C3%A7in-tavsiyeleriniz/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konunuz ne oldu, bir gelişme var mı ?

Biz sizden sonra bayağı bir enine boyuna konuştuk konuyu ama. :fiuw::fiuw:

http://www.mazdaclubtr.com/topic/21903-%C5%9Fu-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-%C3%A7izikler-i%C3%A7in-tavsiyeleriniz/

Henuz bi girisimde bulunamadim ramazan oruc cocuklar yeni pc yeni cep derken maddi olarakta daraldim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

baskı balata kişisel kullanımla ilgili ya, belli bir periyodu yok.. 30bin ile 300bin arası olabilir. 

şehir içi şehir dışı da çok önemli.. sadece otoban aracında hiç bitmeyebilr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben araci 35000 de bir bayandan aldim bizim debriyajlar ustte kavradigi icin birde bayan olunca surekli yarim debriyaj kullanmis debriyaj bitik degildi kacirma falan yoktu ama debriyaj sertti degistirdim debriyaj pamuk gibi suanda yanliz ramazan arkadasin dedigi ses bence debriyajin uste kavramasi ile alakali yani debriyajdan hizli cekme yapiyor bendede oluyor yogun trafikte debriyaji hala tam ayarlayamiyorim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30000km de olan bir başka mazda3 de denenmistir kavramalarin aynı 9ldugu yani kalkarken aynı. Vuruntu tespit edilmiştir şahsi görüşüm biraz devirli kalkis yapıldığında o vuruntunun olmdigi yada çok az olduğu dur .konu kilitlenebilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Belki aynı soruna sahip arkadaşlar, daha farklı fikir ve görüş paylaşabilirler. O yüzden konuyu açık tutmakta fayda var. Sanırım birde siz otomobilinize alıştınız artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...