Jump to content

2012 Üstü, Otomatik, 60 Bin Liraya Kadar. Önereceğiniz Otomobiller Nelerdir ?

Anarchist

Tavsiye Edilen Mesajlar

Golf 1.2'yi övüp, leon 1.2'yi kötülemek ilginç olmuş. Birebir aynı araçlar. Yıllardır vw milleti yiyor o ayrı.(bundan önceki aracım altea idi 6 yıl kullandım). bu gün vw grubu düşünsem yine seat bilemedin skoda alırım, vw'e o gereksiz farkı vermem. ceed daha öncede dikkatimi çeken bir araç ancak kia ile ilgili okudugum yorumlar pek hoş değil ve kendini ciddi marka sanan kia'nın fiyatları gerçekten sıkıntı. 1,4 Tdi Rapide bakcağım şimdi olumlu duruyor. Teşekkür ederim.

Golf ile leon kesinlikle aynı araçlar değiller. sadece motor, şanzıman vs. Olarak aynı. Aralarında yanılmıyorsam 10.000TL gibi bir fark var. İki araç arasında kalite olarak özelliikle sürüşte anlaşılacak özellikler bakımından çok fark var.

Rapide de çok güzel bir otomobil, umarım alacağınız araçtan memnun kalırsınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Golf ile leon kesinlikle aynı araçlar değiller. sadece motor, şanzıman vs. Olarak aynı. Aralarında yanılmıyorsam 10.000TL gibi bir fark var. İki araç arasında kalite olarak özelliikle sürüşte anlaşılacak özellikler bakımından çok fark var.

Rapide de çok güzel bir otomobil, umarım alacağınız araçtan memnun kalırsınız

şöyle bir fark var; iç malzeme kalitesi. ama seat bu farkı tasarım ile kapatıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şöyle bir fark var; iç malzeme kalitesi. ama seat bu farkı tasarım ile kapatıyor.

Aynen Leon+LED paked gerçekten çok şık duruyor. Bir de seat'ın döner efektte 17'' jantları ile buluşunca çok güzel duruyor.

Ben tercih etsem leon tercih ederdim açıkçası. Bazı olumsuz yönleri var süspansiyon vs. gibi  ama bu fiyata bu segmentte bu dolulukta da ve bu tasarımda zor araç bulunuyor. Dijital klimasından, otm. kararan dikiz aynasına kadar standart.

seat-leon-st-fr_09.jpg?itok=M3YoJZO4

2013_seat_leon_31_1024x768.jpg

2013_seat_leon_32_1024x768.jpg

2013_seat_leon_35_1024x768.jpg

2013_seat_leon_64_1024x768.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen Leon+LED paked gerçekten çok şık duruyor. Bir de seat'ın döner efektte 17'' jantları ile buluşunca çok güzel duruyor.

Ben tercih etsem leon tercih ederdim açıkçası. Bazı olumsuz yönleri var süspansiyon vs. gibi  ama bu fiyata bu segmentte bu dolulukta da ve bu tasarımda zor araç bulunuyor. Dijital klimasından, otm. kararan dikiz aynasına kadar standart.

seat-leon-st-fr_09.jpg?itok=M3YoJZO4

2013_seat_leon_31_1024x768.jpg

2013_seat_leon_32_1024x768.jpg

2013_seat_leon_35_1024x768.jpg

2013_seat_leon_64_1024x768.jpg

Eski bir seat kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim, birde görünmeyen süprizleri var. bağla vag'a arabanın herşeyiyle oyna. korna sesi alarm sesi, sinyal çakma adeti, otomatik kapı kilitleme, go home modu, karşılama modu vs. (: en sevdiğim süpriz ise göz kırpma modu. selektör yaptığınızda sisler sönüyor mesela (: leon cepte zaten ama bu sefer başka marka olsun dedi. 7 yıldır 2 seatla geziyoruz. bu ilandaki lpg'li 1,16 için hiç yorum gelmemiş???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütçe zaten oldukça iyi, o fiyatlara dizel bir araç almak en mantıklısı olacaktır. Dizeli almak için şu kadar km lazım bu kadar km lazım muhabbeti yıllardır şehir efsanesi olarak söylenir ama , yılda yapılan km 100 km bile olsa o dizel araba o yolu daha tasarruflu gideceği için ekonomiktir + alırken belli bir miktar fazla paraya alınıyorlar ama satarkende belli bir miktar fazlaya satılıyorlar ;) . Değer kaybetmiyorlar altın gibiler maaşallah.

Dizel almak isteyenlere söylenen;  yılda en az şu kadar km yapmıyorsan sakın dizel araba alma efsanesi, benzinli araçlara olan ilgiyi muhafaza etmek için derin güçlerin  :ph34r: ürettiği bir hikaye.

Dizel otomatik seçenekleri değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Ama Hangi marka olursa olsun Lpg tercih etmemenizde fayda var. Lpg araçların kalp, akciğer ve damar sağlığı için çok zararlı, aracı koah hastası yapıp ölüme sürekler. 

Benim görüşüm bu şekilde , bol şanslar. umarım istediğiniz aracı bulursunuz . :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç bakmaktan pek anlamam ama ilk gözüme çarpan tekerlekler aynı gibi olmus.asırı kabak onu düşünen 4tekerlek ücretini eklesin o şekilde hesap yapsın bnce

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer 60 bin lira civarında bir araç almak istesem Serkan arkadaşımızın aracını kesinlikle kaçırmazdım.

Ciddi olarak düşünün bence bu aracı.

Abi yakıt sıkıntı yaratır bize, birde üzerine lpg'ye izin yok Serkan Abi'den (:

Bütçe zaten oldukça iyi, o fiyatlara dizel bir araç almak en mantıklısı olacaktır. Dizeli almak için şu kadar km lazım bu kadar km lazım muhabbeti yıllardır şehir efsanesi olarak söylenir ama , yılda yapılan km 100 km bile olsa o dizel araba o yolu daha tasarruflu gideceği için ekonomiktir + alırken belli bir miktar fazla paraya alınıyorlar ama satarkende belli bir miktar fazlaya satılıyorlar ;) . Değer kaybetmiyorlar altın gibiler maaşallah.

Dizel almak isteyenlere söylenen;  yılda en az şu kadar km yapmıyorsan sakın dizel araba alma efsanesi, benzinli araçlara olan ilgiyi muhafaza etmek için derin güçlerin  :ph34r: ürettiği bir hikaye.

Dizel otomatik seçenekleri değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Ama Hangi marka olursa olsun Lpg tercih etmemenizde fayda var. Lpg araçların kalp, akciğer ve damar sağlığı için çok zararlı, aracı koah hastası yapıp ölüme sürekler. 

Benim görüşüm bu şekilde , bol şanslar. umarım istediğiniz aracı bulursunuz . :)

Katılmıyorum. Dizel aracın motor arızası ile benzinli aracın motor arızasını bir tutamayız. 2.'si bakımdaki fark ve rahatlık bakımından baktığımızda da belli bir km yapmayan kişinin almasını mantıklı bulmuyorum. Değer konusun ise tamamen bir şans. Ben aracı aldığım gün 1500 tl zam geldi sonrasından biraz daha geldi. 6 ay önce aldığım aracım şu anda 2-3 bin tl kar yaptı. neyse zaten bu işten ekmek yemediğimiz için bu kısmını yiyenlere bırakma taraftarıyım. (:

Herkese teşekkür ederim yorumları için az çok fikir sahibi oldum, yöneticilerimiz isterlerse kapatabilirler konuyu yada muhabbet tadında devam edebilir. Merak edenler için şu anda 1,2 tsi dsg full bir leon mantıklı görünmekte. Bildiğimiz bir şanzıman ve motor olacak nihayetinde. Son dolu tasarımıda oldukça göze hoş geliyor. Bakalım hayırlısı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...