Jump to content

Cok acil yardımınıza ihtiyacım 3.viteste kalkıyor arabam

Berkanbzk
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyi günler 1997 model mazda lantis 1.8 otomatik vitesli arabam var 1 ay önce yolda şanzıman kutusu dağıldı ve bütün şanzıman parcaları kırıldı topkapı sanayide ustaya götürdüm 2000 tl aldı ve cıkma sanzıman bulamayınca fordun şanzımanını takmış 4 vitesli olarak ilkinde şaşırdım ve kullanmaya başladım vites gecişleri cok güzeldi 5 dakika sonra arabam bir anda yolda 3 ile giderken trafikte durdum ve 3. Vitesle hep calışmaya başladı bazen 2 de kalkmaya başladı yokusta kalınca araba zorlandı ve balataları yaktıgım için kompile yeniden filtre şanzıman yağı ve balataları yeniledi ama elektirk aksamında bi sıkıntı var diyor ama onu zannetmiyorum baska bi eski ustaya anlattım durumu gecen egzozumda patlak vardı onu yaptırdım tıkanmıştır diyor söktür öyle bi deneme yap diyor baska usta ise radyatörün altında bi bakır boru varmış şanzımanı sogutmuyordur onu yaptır dedi ne yapıcagımı cok şaşırdım 3 bin liram gitti ve sonuc aynı herkes baska kafadan anlatıyor lütfen yardım edin arabam delirdi resmen 50 km hızla gidincede bir anda boşa bagırıyor baya sonra lak diye vuruyor öne ne yapmam lazım iyi günler herkese

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabaya ford şanzımanını takan usta sizden onay alarakmı taktı yoksa yaptıktan sonramı size söyledi bence aracı yapan kişiye götürerek ücretsiz olarak aracı dogru düzgün yapmasını yada paranızın iadesini isteyin kubul etmesse mahkeme kanalıyla zararınızın karşılanmasını talep edebilir siniz  malesef ustayım diye ortalarda dolanan aç gözlü bir çok kişi var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Usta taktı ve başka ustaya götürdüğümde sorun olmadıgını soyledi baska bi durumdan kaynaklanıyor ki hatta orjinal şanzımanımda o sorun yüzünden bozuldugunu soyledi şanzıman normalde vites gecişleri cok iyi 3 km gittikten sonra motor sıcak olduktan sonra yapıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...