Jump to content

Koeru'nun Mazda'nın Ürün Gamında Yeri Neresi?

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni CX-9'un konseptidir büyük ihtimal.

İyi de CX-9'un konsepte ihtiyacı var mı Ege? Neticede seri üretime girmiş durumda bile olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi de CX-9'un konsepte ihtiyacı var mı Ege? Neticede seri üretime girmiş durumda bile olabilir.

Firma içinde neler dönüyordur bilemeyiz ama aynı şeyi Mazda6 ve Takeri için de yaptılar. Zaten Mazda Shinari hariç son yıllarda çıkardığı tüm konsepteri seri üretime döktü; bunu da yeni cx-9 olarak dökerler gibime geliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bu nasıl güzel bir arabadır ya..bu ne mükemmel bişeydir..bunu neden seri üretim yapmıyorlar ki??

,

maserati hayranıyım herkez gibi O0 ama bunun yanındada halt etmiş yani

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bu nasıl güzel bir arabadır ya..bu ne mükemmel bişeydir..bunu neden seri üretim yapmıyorlar ki??

,

Hocam bunu araba değil sanat eseri kategorisinde değerlendiriyoruz haliyle bir tane oluyor tabi ::)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

,

maserati hayranıyım herkez gibi O0 ama bunun yanındada halt etmiş yani

İnsanlık alemi, otomobil dünyası buna hazır değil :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bmw i8 ile yeterince zemin hazırlamıstır aslında ama,,ilginç yani..bunu yolda giderken izlemesi bile müthiş bir keyiftir,,içine oturmak :2funny:  :2funny:  :2funny:

tilkiye pişmiş tavuk yermisin demişler gülmekten evet diyememiş,suan ki halim bu vallahi

ben sade kaportası öle sanıyordum..gerçek arabaymış..gayet gidiyor bu ya))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de yeni cx7 olur bu. eski cx7 birkaç makyaj görmüş ve özellikle Rusya'da tutulmuştu. Ancak , Mazda Rusya'nın bile kabul ettiği en sorunlu Mazda idi. cx5 in yok sattığı Rusya'da Koero taze kan olur adım gibi eminim çünkü cx9 fiyatindan dolayi hic tutmadı. Ama yine de Burak 'in söylediği gibi esas yorumu seri üretim modeli gördükten sonra yapmak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de yeni cx7 olur bu. eski cx7 birkaç makyaj görmüş ve özellikle Rusya'da tutulmuştu. Ancak , Mazda Rusya'nın bile kabul ettiği en sorunlu Mazda idi. cx5 in yok sattığı Rusya'da Koero taze kan olur adım gibi eminim çünkü cx9 fiyatindan dolayi hic tutmadı. Ama yine de Burak 'in söylediği gibi esas yorumu seri üretim modeli gördükten sonra yapmak lazım.

Ferdi hoş geldin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada birçok Alman ve Japon marka 2.5 lt üstü motorları 245-249 bg arasında tutuyor Rusya için özellikle. 250+ beygir için vergi 3 e katlanıp hesaplanıyor artık Rusya'da. Mazda'da bu pazarın liderlerinden ve Rusya ureticilerinden olduğu için bikaç ay önce bu yönde çalıştıklarına dair açıklamalar yapmıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada birçok Alman ve Japon marka 2.5 lt üstü motorları 245-249 bg arasında tutuyor Rusya için özellikle. 250+ beygir için vergi 3 e katlanıp hesaplanıyor artık Rusya'da. Mazda'da bu pazarın liderlerinden ve Rusya ureticilerinden olduğu için bikaç ay önce bu yönde çalıştıklarına dair açıklamalar yapmıştı.

Ferdi çok çok uzun bir aradan sonra seni görmek güzelmiş. Hoş geldin. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ferdi hoş geldin.

hosbuldum, sağolasın. Tapatalk dan takip ediyorum forumu arada ama yazmaya vakit bulamıyordum pek.

Ferdi çok çok uzun bir aradan sonra seni görmek güzelmiş. Hoş geldin. :)

hosbuldum, sağolun :) aslında ara vermedim , yan gözle sizi izliyordum ))
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hosbuldum, sağolasın. Tapatalk dan takip ediyorum forumu arada ama yazmaya vakit bulamıyordum pek.

hosbuldum, sağolun :) aslında ara vermedim , yan gözle sizi izliyordum ))

Ara bir ses ver bari Ferdi. Aynı şekilde Hüseyin'de kayboldu ortadan. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...