Jump to content

Doğru Motor Kapatma ve Marş Etme Sırası...

Guest infsphinx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

soner hareket halinde r ye gecirmiş vitesi ekranda r yazdıgını gördüm diyor halen bişey yok servistede demişlerdi koruma var abi ama sen yinede deneme böle bişey diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 62
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• Selman

5

• Murat b

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

eyw abi sağolasın... bi faydamız olduysa ne mutlu... :)

Olmamı..

Bu benim ilk AT aracım olduğu için ilk zamanlar nasıl korktuğumu bir bilsen :) Buna benzer birşeyler yapıyordum ama en doğrusu bu sanırım.. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o normal marşı bekledini gösteriyor...

çeşme ve akü olan ışıklar yanık kalır... marş ettiğinde onlar da söner...

Aynen öyle.Sarı bir şekil(çeşme gibi)ve akü.sonra gidiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamamdır hallettik, senin bir problemin kalmadı, vezneye buyur... :D

Bana bugün vezne deme.Daha az önce hastaneye 400 YTL bayıldım.  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzninizle bir düzeltme yapayım ''vites p deyken anahtarı on konumuna getirip yanan ışıkalrın sönmesi için bekliyoruz böylece motor yağlanıyor ve benzin borulara itiliyor... '' anlatımında olduğu gibi kontağı açtığınızda araç yağlanamaz çünkü motorun içindeki yağ pompası mekaniktir marş yaptığımız anda motor çalışır çalışmaz  yağlama yapabilir, Benzin basıncına gelincede piyasadaki bazı araçlarda özellikle yerli araçlarda benzin pompasının içerisinde check valf dediğimiz sistem yoktur ve biz kontağı kapattığımızda benzin hattındaki basınç benzinin depoya geri kaçması ile sıfıra kadar iner, bizim araçlarda ve bir çok avrupa aracında olduğu gibi yakıt pompamızdaki check valf yakıtın geri kaçmasını engeller ve hatta her an yeteri kadar basınç olduğundan bizlerin gösterge lambalarını beklememize gerek yoktur, gerçi bunu daha öncede anlatmıştım ama yeri geldiği için  yeniden açtım, gösterge ekranımızda yanan lambalar kendi ait oldukları sistemlerin kontrol lambalarıdır lamba yanar sisten kontrol edilir lamba söner ve sistemin sağlıklı olduğunu anlarız, zaten lambayı görür görmez bir problem olduğunuda anlıyoruz değilmi ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

abi alırsın motoru eline sen gene de bekle...

ben o bastığımda gelen sesi duyduktan sonra bikaç sene yaşlandım...

sen bekle ışıklar sönsün sonra marş mı etçen ne etçen ; et gönül rahatlığıyla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...