Jump to content

Torque Tuning

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

peki chip tunning uygulamasının motora ilerde ömrünü etkileyecek düzeyde bir zararı dokunuyor mu arkadaslar??

hiçbir zararı yok chip tuning işleminin,ama bizim arabalara zaten uygulanamıyomuş chip olayı...onun yerine anlattığım modül takılıyo,onunda hiçbir zararı yok,5 yıl garantili...

Okan verecekmisin o kadar parayı ?(Hoş belirtmemişsin YTL mi $ mı € mu )

ben vericem Burak abi İnşallah,10 hp az buz bişey değil,bir o kadar da tork alacağımızı düşünürsek baya bir rahatlama olucak arabada ;)

Edit:bu arada fiyatlar ytl...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 126
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• redrock

10

• NeBiAnd

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

E torque tuningdeki modül olmadığına göre bu iş yattı o zaman.? Bu wimmer ama ecu izin verirse yazılım yapılabilir ama.

abi İstanbul'da da bayileri var bu Best Servis'in...mesela BTG,mesela Onno Usta,Racer Corner gibi  ;) benim dediğim modülü İstanbul'da bu noktalarda taktırabilirsiniz...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülocan bugün dediğim gibi Best servise gittim,şu Superchips'i Türkiye'ye getiren yere...dedim araba bu,ne yapabiliyoruz buna...bu araçların ECU su izin vermiyomuş müdahaleye,o yüzden ara beyin vasıtasıyla yükseltebiliyoruz gücü dedi...kitapçığına baktık Mazda 3 için verdiği değer 16 hp güç ve 23 nm tork...ama yere vereceği kuvvet 8-10 hp civarı olur dedi,daha önce bir tane sedan Mazda 3'e uygulamış zaten...orda da daha dün Sirion model aracına yaptıran birisi vardı,araba bariz şekilde rahatladı gidişi değişti dedi...

fiyat peşin olursa 900,1200/5 şeklinde,haberiniz olsun...

Edit:bu arada montaj en fazla 20 dakika,tak-çıkar bir parça...

niyetliysen yaptırmaya  ben az daha beklicem senin  tavsiyene göre yaptırcam hadi bakalım ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

niyetliysen yaptırmaya  ben az daha beklicem senin  tavsiyene göre yaptırcam hadi bakalım ;)

bayramdan sonra halledicem İnşallah  :) bayramda çok para toplayabilirsem turbo bile takarım  :P  :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

döndü dolastı yine turbo,yine turbo :D mazda firması bu kdr istekli oldgmzu görse turbo hediye ederdi walla bizim guzulara :P:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bayramdan sonra halledicem İnşallah  :) bayramda çok para toplayabilirsem turbo bile takarım  :P  :geyik:

o zaman dayının elini 3 kere öp :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

.kitapçığına baktık Mazda 3 için verdiği değer 16 hp güç ve 23 nm tork...ama yere vereceği kuvvet 8-10 hp civarı olur dedi..

yahu çıkardıgı beygirin yarısını yere veriosa bizim guzular şu durumda 210hp falan zaten :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tarık'ın araba bu şekilde. Hatta adam böyle daha iyi sonuç veriyor gibi birşey demiş..

hiç aklıma gelmezdi bi görmek isterim doğrusu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toplantılara katılsaydın görürdün :D

ya hala -leri -ları çoğul eki kullanarak beni üzüyosunuz ben bitane kaçırmışım şimdiye kadar bunla iki oldu hem çınar ağacı dibinde uyuyakaldımdamı kaçırdım?? çalışıyoruz :D

bu arada tarığı hertürlü bulurum ben maşallah kendisi piyasa men günde 10 kere görüyorum yolda arabasını :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Namını yürütüyoruz Ahmet :D Yoksa katıldıklarının kaydı mevcut elimizde :D

abi sende herşeyin kaydını tutuyosun korkutuyosun beni :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...