Jump to content

Mazda Sahipleri Neden Youtube Videoları Çekmiyor?

karaqedi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@Zealot Ufuk la araçlarımızın videolarını çekmeyi düşünmüştük. Ama hayat bulmadı. Benim düşüncem şu şekilde; sonuçta yeni çıkan bir aracın tanıtımı için mutlaka böyle videolara ihtiyaç var. Çünkü araç yeni çıkmış ve kimse bilmediği fikir sahibi olmadığı bir ürüne para vermez. Fakat unutulmamalıdır ki insanlar ikinci el araç da alıyor satıyor. Hatta sıfır araç satışından daha fazla. O yüzden eski de olsa bence tanıtım amaçlı araçlarımızla ilgili video çekmemiz gerek diye düşünüyorum.Piyasada çok fazla bilgi kirliliği var. Biz şanslıyız burada az çok herkes birbirini tanıyor kimin ne konuda bilgi sahibi olduğunu biliyor ona göre bilgi ihtiyacımızı doğru kişilerden alabiliyoruz. Fakat foruma üye olmayan hatta forumdan haberi bile olmayan mazda kullanıcıları mevcut. Bunun için @Burak abinin sosyal medya çalışmaları mevcut ama yeterli değil bizim de eski araç kullanıcıları olarak bunu desteklememiz lazım. Bunun sebebi de çok basit. Mazdaclubtr sonuçta resmi bir internet sitesi ve @Burak abiyi tanıdığım kadarıyla resmiyete önem veren bir yapıya sahip. Doğal olarak mazdaclubtr adına yapılan video/sosyal medya paylaşımları mükemmel olmak zorunda gibi bir düşünce var yönetimde. Bu gayet doğal ve bence böyle de olmalı. Ama biz yaparsak mükemmel olmak zorunda değil. Sonuçta kişisel olarak hazırlanmış bir video ne kadar mükemmel olabilir ki beklenti ne olsun. Yakın zamanda vakit bulabilirsem kendi aracımla ilgili bir video düşünüyorum. Hatta burada ayrıntılı bir rx8 incelemesi de olabilir. 

iyi forumlar...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Servet :

Benim pist ve çıtır 20 cmlik kar keyfi videolarım var YouTube 'de :)

Mete bey @Arabalar 

Mazda severler adına teşekkür ederiz size

Yoksa Servet bey'in bu paylaşımından sonra hiç kimse video çekmeye cesaret edemeyecekti. >:D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎21‎.‎10‎.‎2015 at 22:10, karaqedi :

İnternette youtube üzerinde seat leon olsun polo olsun astra olsun insanlar arabalarını sagdan soldan her türlü videoya alıp atıyorlar, inceleme / tanıtım videoları çekiyorlar, fonksyonlarını tanıtan videolar çekiyorlar, yolda giderken gündüz / gece sürüş videoları çekiyorlar vs vs mazda sahipleri neden bu konuda geride kalıyor şahsen yeni mazda 3 araştırması yapan biri olarak bu konuda Türkiyedeki mazda 3 sahiplerini geride görüyorum sizinde fikirlerinizi alalım buyursunlar. Örneğin youtubeda bose ses kalitesi falan diye aratınca zar zor bir tane video buluyorsunuz bose olmasada normal ses sistemi içinde böyle tanıtıcı bilgilendirici videolar cekilebilir diye düşünüyorum.

mazada sahbi insanlar arabasıyla hayatın tadını yaşar...,reklam ve gösteriş peşinde koşmaz...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Servet :

Servet bey çıtayı çok yükselttiniz ^-^

ben buradan daha malzeme çıkartırım 

hahahahahahahaha

Hadi bakalım...Mete bey @Arabalar gelsin de kurtarsın sizi :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Arman-1999 :

hahahahahahahaha

Hadi bakalım...Mete bey @Arabalar gelsin de kurtarsın sizi :) 

@Arman-1999 Kamil bey, videolar izlenince ancak anlayabildi vatandaş, karı görmese nereden anlayacak 20 cm 'i   :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Arabalar :

@Arman-1999 Kamil bey, videolar izlenince ancak anlayabildi vatandaş, karı görmese nereden anlayacak 20 cm 'i   :) 

Şu cümleden de çıkartacağım ama " tüüü yaşını başını almış adam, konuştuğuna bak " diyecekler diye yapamıyorum :)

DIŞ SES ; senin cümlende de var ama >:D türkçe bu nereye çekersen oraya gidiyor

@Servet bey in cümlesinden son bir çıkarım daha yapayım da bitireyim bari 

18 saat önce, Servet :

Mazda sahipleri de araçları gibi bir hayli donanımlı

hahahahahahahahah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hahahahahahahaha

Hadi bakalım...Mete bey @Arabalar gelsin de kurtarsın sizi [emoji4] 

Ahlaksız herif neleri düşünüyor hele :D
@Arman-1999 Kamil bey, videolar izlenince ancak anlayabildi vatandaş, karı görmese nereden anlayacak 20 cm 'i   [emoji4] 

Al işte, karı görmeler 20 cmler uçuşuyor havalarda :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Aslinda bende heves ediyorum. Hatta DJI Osmo Mobile gimbal var telefon icin lenslerim falan var ama cekecek araba bulamadim. Bi de drone olsaydi.... :)

Kendi aracimla cekecegim ama once bazi kozmetik sikintilari halletmem gerekiyor. :)

Guzel acilar ile guzel bir kurgu denemesi yapmak istiyorum.

Izmir veya cevresinde cekmek isteyen varsa bi haftasonu beraber ugrasabiliriz aslinda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, Erturqo :

Videoyu izleyince tatilimin geldiğini anladım. :)

Ailecek tam bir "Adrasan" aşığıyız bu arada. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...