Jump to content

Boya koruma ve bakımı için en iyi tercih ?

Guest Mazda Club TR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 166
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• MuRDoC_111

13

• Murat b

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

lcd ekran dvd navigation, body kit,jant ve lastik onun dısında bişi kalmadı belki turbo :D

İlk Turboya bak.Olursa bende yaptıracam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomatikti seninkide demi :D at yi elimize almadan 170 hp falan alabiliomusuz bora arastırıo :D

İşte sen eline almazsan bende yaptıracam  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest uyumsuzelement

Valla ben de su iticiyi ne zaman yaptırsam diye düşünüyorum...

yaptırdım ben,zaten topu topu 4-5 ay ömrü var yaza da lazım olmuyor şimdiden yaptırdım,lakin eleman fazla bulmuş farlarada sürmüş iyice silmeden o da leke olarak kalmış sanki fara su girmiş gibi damla damla uyuz oldum silip çıkarcam farlardan :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben de su iticiyi ne zaman yaptırsam diye düşünüyorum...

Evet bir de o mesele var.. :) Ben de yakında yenileyeceğim boya koruma v.s. yi o zaman yaptıracağım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Evet bir de o mesele var.. :) Ben de yakında yenileyeceğim boya koruma v.s. yi o zaman yaptıracağım..

kışa girmeden yaptır bence malum tuz vs bi ton şey gelecek boyaya, hatta sana ziebarttan indirimde alırız yahu ekstradan :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla pazartesi günü işyerine bi eleman geldi, Ziebart'ın filan işini seyyar yapan şirketlerden birinin sahibiymiş. Yani arabayı götüreceğinize randevu alıyosunuz onlar arabanın bulunduğu yere gelip hallediyolar. Adam tanıtım için buralara gelmiş, yoldan geçerken de benim Zibidi'yi görmüş. Show arabası yapalım sizinkini filan dedi, yaw dedim sen sol tarafı görmedin tabi arabanın, hasar var hayvan gibi, onu yaptırayım 4 sene sonra, o zaman konuşuruz dedim. :D

Volkan daha otoparkta herkesden gizlesin arabasını, he desem meşhur oluyodum yaw... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Evet onu da konuşacağım.. Bende SONAX mevcut bakalım SONAX ı yenilemek mi Ziebart'ı baştan yaptırmak mı daha ucuz..

heee ona bişi diemem sorarız yahu sormaya para almıolar hatta yüzsüslük eder yenileme gibi alın ücreti deriz :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir konuşalım o zaman.. Sen bana bir fiyat alabilirmisin ?

Komple Detaylı Temizlik ve Görünüm Koruma Paketi + Cam itici (Muhtemelen bunu bedava alırız)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Komple Detaylı Temizlik ve Görünüm Koruma Paketi + Cam itici (Muhtemelen bunu bedava alırız)

diamond gloss yaptırcas işte  iç dış artı su itici sorarım  birazdan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Burak az evvel Hüseyin beyle konuştum

araç eski oldugu için diamong gloss verim li olmayabilir görmek lazım ne kadar yıpranmış ve ya yıpranmamış diye dedi

eger diamond gloss olursa iç dış ve su itici 450ytl+kdv

olmassa ultra boya koruma iç dışve su itici 350 ytl +kdv

yenileme fiyatından yapın dedim imkansız dedi indirim dahil fiyatlar bunlarmış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet onu da konuşacağım.. Bende SONAX mevcut bakalım SONAX ı yenilemek mi Ziebart'ı baştan yaptırmak mı daha ucuz..

Ben de aynı durumdayım ama baştan yaptırmak değil yanlış düşünüyorsun, kullandıkları malzemeler çok benzer o ikisinin, her halükarda yenileme yapılacak, fiyatı da 200 civarı....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolasın. En azından fiyat almış olduk.. şu + KDV meselesine de pek sinir olurum direk söyle işte fiyatı neyse .. :) Taksit yapıyorlar mı Bonus'a ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de aynı durumdayım ama baştan yaptırmak değil yanlış düşünüyorsun, kullandıkları malzemeler çok benzer o ikisinin, her halükarda yenileme yapılacak, fiyatı da 200 civarı....

Abi işte gel de bunu elemana anlat ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sağolasın. En azından fiyat almış olduk.. şu + KDV meselesine de pek sinir olurum direk söyle işte fiyatı neyse .. :) Taksit yapıyorlar mı Bonus'a ?

nakit ödersen o kdv olmuoyada ondan öle sölüyolar :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...