Jump to content

Boya koruma ve bakımı için en iyi tercih ?

Guest Mazda Club TR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

200 Törkiş Liras  :)

Yakın zamanda cam filmi için gideceğim, tekrar fiyat sorarım bir değişiklik var mı diye...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yanıt 166
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• MuRDoC_111

13

• Murat b

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

çok konu açılmşi, bir de ben açmıyayım dedim.

autoking, sonax, ziebart .. bunların farkı var mı? iyisi kötüsü ?

boya ve döşeme koruma yaptırmayı düşünüyorum.

kendim yapamam, hem fiziğim hem vaktim yok :)

sonax gaziantepte var, elazığda sadece otoking var ama güvenemiyorum. arabanın boyasında hareler görürsem dellenmem olasıdır.

fikri , tecrübesi olan ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hepsi aynı, göz boyuyorlar, yazık o paralara....:D

yaklaşık 75 TL lik malzeme masrafıyla 3-4 kez kil ve cila yapılabiliyor guzuya  markasız ürün alırsanız fine pasta cila totalde 18 TL birkaç gün önce arkadaşın arabasını yaptık inanamadı önceleri pek güvenmiyordu daha sonra hoşuna gitti olay :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben kendim yapamam ,ellerim çok zayıf :)  bir de korkum bu herifler makineyle yapıyorlar .. homojen olmazsa hareler çıkıyor. kaç yaparken göz çıkarmayalım o açıdan :) olmadı, zaten metalik boya, kompresörlü su sıkar devam ederim .Autoking e güvenebilirmiyim o mesele. yoksa sonax a mı gideyim. yoksa yoksa :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben kendim yapamam ,ellerim çok zayıf :)  bir de korkum bu herifler makineyle yapıyorlar .. homojen olmazsa hareler çıkıyor. kaç yaparken göz çıkarmayalım o açıdan :) olmadı, zaten metalik boya, kompresörlü su sıkar devam ederim .Autoking e güvenebilirmiyim o mesele. yoksa sonax a mı gideyim. yoksa yoksa :)

homojen olacak bişey yok sonuçta kas gücü gerekmiyor yapılan iş için ayrıca her zaman makinaya tercih ederim elle yapılan cilalama işini sen diyorsanki yerim dar oynayasım yok bahsettiğin 2 markada da sorun yok istediğine götür hangisi içine siniyorsa ;) ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

homojen olacak bişey yok sonuçta kas gücü gerekmiyor yapılan iş için ayrıca her zaman makinaya tercih ederim elle yapılan cilalama işini sen diyorsanki yerim dar oynayasım yok bahsettiğin 2 markada da sorun yok istediğine götür hangisi içine siniyorsa ;) ;)

Abi Senin yapmış olduğun Kil+cila uygulamasının Linkini vereyim ben de, belki arkadaş kendisi yapmaya karar verir. Ben bu Kil+cila uygulamasını kısmetse haziran gibi yapmayı düşünüyorum. Tabi bunun için Çanakkale'deki eve gitmem şart yer açısından.

http://www.mazdaclubtr.com/index.php/topic,10907.0.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uyumsuz hocam forumlarda , makinenin sebep olduğu harelerden yakınan kişicanlar var. boyayı bozanlarda var. yaılınca fto eklerim.

killi cila sonraya kalsın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben aracı aldığım hafta zieabartta yaptırmıştım hatta fotoları duruyordur hala. ondan sonra da tüm yıkalamarda thurttle wax'tı galiba onun cilalı  şampuanıyla yıkıyorum sonuç iyi baya. ziebartı tavsiye ederim izmir bornova'da yaptırdım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

uyumsuz hocam forumlarda , makinenin sebep olduğu harelerden yakınan kişicanlar var. boyayı bozanlarda var. yaılınca fto eklerim.

killi cila sonraya kalsın :)

daha önce de belirttim ben makine kullanmam, kil + cila konusunda da bahsetmiştim...

killi cila diye birşey yok orada bir yanlış anlama varsa düzelteyim kil ve cila ayrı uygulamalar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

KAYSERİ de var mıdır iyi bir bakım yapan yer. YA da bu adı geçen markalrın hangileri vardır Kayseri de hangisi iyidir. Bilen var mı arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha önce de belirttim ben makine kullanmam, kil + cila konusunda da bahsetmiştim...

killi cila diye birşey yok orada bir yanlış anlama varsa düzelteyim kil ve cila ayrı uygulamalar

okudum konuyu ya, killi cla diye dalgasına yazdım (kıllı cila gibi oluyor)

ama kararsızım işte, bide boyayı batıtırlar felan. ziebart yok buralarda, olanda hem uzak hem pahalı.

oluruna bırakayım en iyisi  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Bu mesajı burada paylaşmam daha uygun olacak galiba  :fiuw:

Arkadaşlar boya koruma için İzmir'den konuştuğum firmalar ve verdikleri fiyatlar;

Sonax;    boya koruma 200, döşeme koruma hediye

Autoking; boya koruma  330 döşeme koruma 180 anlaşmalı firmalardan kasko yaptırdıysanız %30 indirim yani

boya koruma 230, döşeme koruma 125

Ziebart;    boya koruma 330, döşeme koruma 180 kampanyalı fiyat 90

Meguiars; boya koruma 250, döşeme koruma;180, komple koruma kampanya; (dış,döşeme,motor); 400 (Telefonda konuşan arkadaşın konuşma şekli ve olayları anlatışı çok güzel ve tatmin ediciydi :hi:)

Nediyorsunuz En uygunu Sonax, diğerleride neredeyse aynı gibi, ama Aotu king neredeyse 2 katı. yaptıkları işte bu kadar fark var mı yoksa kör tuttuğunu ..... hesabı mı???  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar ben Kırıkkale'deyim ve Kırıkkale'de boya koruma-bakım yaptırabileceğim yer yok.Ankara'da nerede yaptırabilirim,nereyi tavsiye edersiniz?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bu mesajı burada paylaşmam daha uygun olacak galiba  :fiuw:

Arkadaşlar boya koruma için İzmir'den konuştuğum firmalar ve verdikleri fiyatlar;

Sonax;    boya koruma 200, döşeme koruma hediye

Autoking; boya koruma  330 döşeme koruma 180 anlaşmalı firmalardan kasko yaptırdıysanız %30 indirim yani

boya koruma 230, döşeme koruma 125

Ziebart;    boya koruma 330, döşeme koruma 180 kampanyalı fiyat 90

Meguiars; boya koruma 250, döşeme koruma;180, komple koruma kampanya; (dış,döşeme,motor); 400 (Telefonda konuşan arkadaşın konuşma şekli ve olayları anlatışı çok güzel ve tatmin ediciydi :hi:)

Nediyorsunuz En uygunu Sonax, diğerleride neredeyse aynı gibi, ama Aotu king neredeyse 2 katı. yaptıkları işte bu kadar fark var mı yoksa kör tuttuğunu ..... hesabı mı???  :sopa:

ben bugün servisle konustum izmir de 10000 bakımı icin gotureyim diye hem boya korumayı da sordum 300+kdv yani 354 lira ic ve dış dendi

bana normal geldi ama sizce nasıldır acep?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyatlar gerçekten astronomik.Bülent kardesımız yakında olsa beraber yapardık.sonucta bır fıncan kahvenın 40 yıl hatırı var hesabı ıle de 39 yıl borclandırırdık... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

arkadaşlar aracım henüz showroom da . bayi çıkarmadan boya - döşeme koruma kaput-çamurluk filmi cam filmi ses izolasyonu öneriyor.3M malzemeleri kullanıyorlarmış. boya koruma teflon: maliyet total 1300 tl. önerileriniz nelerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...