Jump to content

15 Bin TL'ye Türkiye'de Satılacak Otomobil - Bajaj Qute

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu araçla otobanda 60-70'le seyir halindeyken.

Yanından 120-130 Km hızda. Uzun dorseli bir tır geçtiğinde.

Ortaya çıkan aksiyon anında, yaşanacak adrenalini düşünemiyorum bile.

O yüzden sevdim arkadaş ben bu aracı.  

Bu araçla birlikte yamaç paraşütü bile yapılabilir.  :D:geyik:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence önemli noktalardan biri de şu;

misal benim arabayı zamanında 21 bin tl'ye mi ne almışlar.  

6 airbag, otomatik klima, mp3 cd çalar, orjinal aux gşrişi, kapanır elekrik kontrollü aynalar, multifonksiyonel, ayarlanabilir deri direksiyon, dört cam elektrik, ön arka sis farları, kumandalı merkezi kilit ve kimi modellerde ek olarak orjinal aüminyum alaşım jant, yol bilgisayarı, far sensörü, yağmur sensörü hatta koltuk ısıtma... 1.3-86 beygir ya da 1.5-105 beygir..

5 kişilik ama hadi diyelim 4 yetişkinin "insan" gibi seyahat edebileceği bir "otomobil" 

peki ne oldu da bu insanların bu ülkede değeri 5-6 yılda bu kadar düştü!? bu aracun tüm dünyada ilkin türkiye'de çıkması gelinen noktada düşündürücü bence. nelere layık görülüyor artık insanlar. oldu olacak bi adamın çektiği iki tekerlekli arabaları da getirsinler..

hayaller avrupa gerçekler hindistan!

bi de utanmadan sıkılmadan 15 bin tl istiyorlar! 9999 tl demiştim yanılmışım, 5 bin tl bile etmez bu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bir de gittikçe araplaşıyoruz diyorlar. Onu bile başaramıyoruz bence. Bu araç diğer ülkelerde 2 - 3 bin usd civarıymış. Şunu bile 15 bin liraya alabiliyoruz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Abi bir de gittikçe araplaşıyoruz diyorlar. Onu bile başaramıyoruz bence. Bu araç diğer ülkelerde 2 - 3 bin usd civarıymış. Şunu bile 15 bin liraya alabiliyoruz 

mustahak hocam. her toplum layık olduğu şekilde yönetilir derler. yani her toplum layık olduğu otomobile biner diye modifiye edelim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boyle bir araci 2015 yilinda Turkiye'ye ithal etmeye tesebbus bile etmek bu millete bir hakarettir bence ama neyse.... Hayatta binmem boyle bir seye ve hic bir yakinimin da binmesine izin vermem. Motosiklet bile bundan cok daha guvenlidir.  Sasi diye bir sey yok en ufak darbede akordiyon gibi bukulur bu araba. Giderim bir tane temiz Renault Toros alirim daha iyi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buna vereceğim paranın yarısıyla gider Atv motor alırım. Cafer dede gibi de Pvc ısıcamlı bir kabin yaptırıp. Kışın bile mis gibi binerim. :D

http://www.karamanlihaber.com/degirmenci-cafer-dededen-kislik-atv.html

kmm_0050_12032012.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...