Jump to content

Saat Geri Kalıyor (04-09)

M.E.G
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

6

• redrock

3

• M.E.G

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bilmem kacyüz + der adamı hasta eder simdi Bora Abümüss :D

hehe :D bi dyno yapacam ya vallahi ben de merak ediyorum... ama e46 M3 ile kafa kafaya gidiyorum , 250km''den sonra uzaklaşmaya başlıo... (chipli)

Bizimkilerde de sayılamayacak kadar çok beygir olsa saati geri kalmazdı  :2funny:

benim beygirler çalışıo , bitane merdane bağladım sırtlarına döndürüolar vallahi saati :P o kadar benzin verioz tabi geri kalmıcaklar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizde 105 adet beygir aracı götürmeye yetmiyoki biride saati çeviriversin  :D Zaten nerden bi beygir daha ekleriz diye düşünüyoruz  :D turbo eklenirse saat o gazla geri kalmaz kesin  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bizde 105 adet beygir aracı götürmeye yetmiyoki biride saati çeviriversin  :D Zaten nerden bi beygir daha ekleriz diye düşünüyoruz  :D turbo eklenirse saat o gazla geri kalmaz kesin  :2funny:

turboyu takıncada bu sefer saatim ileri gidiyo demede :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu arabalara turbo takılmayacağı gün gibi ortadayken her işi turboya bağlıyorsunuz ya, helal olsun... :)

kim diyor takılamayacagını e bayde turbo kitleri hava uçuşuyor mazda3 için
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Maliyet? Şanzımanla falan birlikte? O Mazda 3 ler 2.0 motor olmasın? :)

otomatik şanzıman 200 hp ye kadar kaldırıyormuş sadece şanzıman yagını sogutmak için fazladan bi radyatör koncak maliyet 3-5 arası sanıyorum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomatik şanzıman 200 hp ye kadar kaldırıyormuş sadece şanzıman yagını sogutmak için fazladan bi radyatör koncak maliyet 3-5 arası sanıyorum :D

Abi radyatör dışında hiç bi değişiklik yapılmadan turbo takabiliyor muyuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Abi radyatör dışında hiç bi değişiklik yapılmadan turbo takabiliyor muyuz?

sanıyorum beyin yazılımı deişcek
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mekanik olarak bişe değişmiycek dimi?

daha önce tartıştık bu mevcuyu 5 milyarı sadece turbonun salyangozuna vermiycez onla beraber bi ton parça daha değişicek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha önce tartıştık bu mevcuyu 5 milyarı sadece turbonun salyangozuna vermiycez onla beraber bi ton parça daha değişicek

Garantili mi yapıolar? saat konusu nerelere geldi ya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saatlerin bazı serilerinde fabrikasyon olarak hata var.

Ben de aldığımda geri kalıyordu, garantiden değişti.

Yalnız değişen kısım komple ekran.

Servise gittim durumu anlattım, parçanın siparişini verdiler, 3 hafta kadar sonra aradılar parça geldi diye,

gittim, üzerindeki ekranı söktüler, yenisini taktılar. 15 dakika falan ancak sürdü.

Bence aracınız garanti kapsamındaysa ertelemeyin, yaptırın.

Değiştiren servis Ankara Mazda-Kayanlar idi. Buradan kendilerine tekrar teşekkür ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Benim arabanın saatide 5dk falan geri kalıyodu,bugün M&B Başayara uğradım.Garanti kapsamında saatin bulunduğu Lcd ekran değişecekmiş,parça siparişi verildi.Buradan Tolga Beyede ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...