Jump to content

Mazda CX-3 Yakıt Filtresi Sorunu

mehmete
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

3 dakika önce, Servet :

Satışı verme sen.. daha neler yapacam

Burak, aracı Çağlar'dan satın aldım. Garibim maslak Mecidiyeköy arasında kısılıp kalmıştı. Daha napim dimi

Araç genlerindekini açığa çıkarmaya başlamış artık :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak, aracı Çağlar'dan satın aldım. Garibim maslak Mecidiyeköy arasında kısılıp kalmıştı. Daha napim dimi

Araca terapi böyle yapılır [emoji1] insanlar suv alıyor iki garaj arası kullanıyor . Hiç mantıklı değil [emoji17]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Servet :

Aynen öyle oldu. Habitatına uygun yere götürürdüm daha ne yapayım :D

Lakin ona sağlam bir gem vurmak lazım. Dur deyince durmuyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lakin ona sağlam bir gem vurmak lazım. Dur deyince durmuyor [emoji3]

İpini koparmış eşekler gibi yolda tepe rampa kestire kestire geziyorum artık :D evle iş arasında kestirme yol buldum :D

Araca terapi böyle yapılır [emoji1] insanlar suv alıyor iki garaj arası kullanıyor . Hiç mantıklı değil [emoji17]

:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim anlamadığım olay bu model araçlarda bu sıkıntı görülüyorsa Türkiye'de şu an trafikte bulunan yaklaşık 600 700 (belki daha fazla) aracın hepsinde boyle yolda kalmalar, durduk yere stop edip bir daha çalışmamalar surekli şekilde yaşanır ve bu haberlere davalara yüzlerce kere konu olurdu. Ya da en azindan yuzde 60 70 lik bir kısım aracını mutlaka satmaya çalışırdı. Gun itibari ile sahibinden'de 30 tane ilan var. 

Bu işin daha ilginç yanı da motor içinden kaynaklı olmadığı belli olan bir problemin çözümü nasıl olur da böyle imkansız bir hal alır... Hatta anladığım kadarıyla problemlerin sebepleri konusu bile kesinliğe kavusmamis.

Biz de aldık biz de göreceğiz bakalım ne olacak... Kuvvetle muhtemel biz de böyle sıkıntılar yaşayacağız, ama umarım o gün gelene kadar kesin bir çözüm bulunur ve bu maduriyetler giderilir. Kimse parayı yerden toplamıyor. Kimi borca giriyor kimi birikimini yatırıyor bunun için. Üstüne bir de basit bir uğultu cızıltı vızırtı yüzünden binlerce liraya aldığın aracın hurda muamelesi görmesi hazmedilecek bir durum değil. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım diyorum... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim anlamadığım olay bu model araçlarda bu sıkıntı görülüyorsa Türkiye'de şu an trafikte bulunan yaklaşık 600 700 (belki daha fazla) aracın hepsinde boyle yolda kalmalar, durduk yere stop edip bir daha çalışmamalar surekli şekilde yaşanır ve bu haberlere davalara yüzlerce kere konu olurdu. Ya da en azindan yuzde 60 70 lik bir kısım aracını mutlaka satmaya çalışırdı. Gun itibari ile sahibinden'de 30 tane ilan var. 
Bu işin daha ilginç yanı da motor içinden kaynaklı olmadığı belli olan bir problemin çözümü nasıl olur da böyle imkansız bir hal alır... Hatta anladığım kadarıyla problemlerin sebepleri konusu bile kesinliğe kavusmamis.
Biz de aldık biz de göreceğiz bakalım ne olacak... Kuvvetle muhtemel biz de böyle sıkıntılar yaşayacağız, ama umarım o gün gelene kadar kesin bir çözüm bulunur ve bu maduriyetler giderilir. Kimse parayı yerden toplamıyor. Kimi borca giriyor kimi birikimini yatırıyor bunun için. Üstüne bir de basit bir uğultu cızıltı vızırtı yüzünden binlerce liraya aldığın aracın hurda muamelesi görmesi hazmedilecek bir durum değil. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım diyorum... 

Aracınız hayırlı olsun :) bazı arkadaşlar şanssızlıklar yaşadı, basit bir filtre sorunu aslında . Çözülecektir , belki de çözülmüştür :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizde sıkıntı yaşadık ama satmayı düşünmedim :) Her aracın bir sorunu çıkıyor şimdi passat alsaydık sorunsuz mu olacaktı. Zaten filtre olayı çözüldü bende en kısa zamanda gidip değiştireceğim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnşallah duzelir herşey çünkü gercekten Allah kaza bela vermesin hic birimize, her seyiyle cok tatli bir araç. Öyle ki, insan en ufak bir problemi bile yakıştıramıyor bu araca, hoş durmuyor yani :):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim sorun çözülmedi ancak güzelliğinin hatrına şimdilik ses çıkarmıyorum. Kışa Allah kerim [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎20‎.‎3‎.‎2017 at 17:05, Servet :

Taze bilgi :
Dün akşam saatlerinde adanaya doğru yola çıktım. Saat 2300 civarı cankurtaran tesislerinde yakıt alımı için durdum. Dış hava - 1 derece kar yağışlı. Bekledim rölantide bir süre. Yakıt pompa sesi yok, çekiş kaybı yok. Sanırım sorun çözüldü

yahu uyuyordun sağda mışıl mışıl? nasıl bire kopilotluktur, pilot ta uyumasa iyiydi gişelerde

‎24‎.‎3‎.‎2017 at 22:02, Servet :

verme sen

vermicemm vermicemmm.. kalem yazmıyor ... bıçak pastayı kesmiyor.... anahtar cepte çıkmıyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim sorun çözülmedi ancak güzelliğinin hatrına şimdilik ses çıkarmıyorum. Kışa Allah kerim [emoji3]

Göz var sende hoca [emoji1]senin ilacın serviste değil
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vermicemm vermicemmm.. kalem yazmıyor ... bıçak pastayı kesmiyor.... anahtar cepte çıkmıyor...

Herşeyi ulu orta konuşmayalım ama. Tamam biraz içim geçmiş olabilir
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Göz var sende hoca [emoji1]senin ilacın serviste değil

[emoji3] Olsun, ben bunla yaşamayı öğrendim.[emoji16]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan abi bu konuda en ideal kişi olduğun için sana sormak istedim, şayet bayinize 2017 Cx-3 geldi ise onun yakıt filtre sistemi ile 2016 2015 ler arasında fark varmı merak ediyorum yada geliştirme herhangi birşey?  @okkko

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir Mazda CX 3 hikayesi

Pazar günü

Sabaha karşı 04:00 da fotoğraf çekmek için şehir dışına çıktım. Yola çıktığım vakit Ankara -5 dereceyi gösteriyordu. 

Vardığım yerde çiğ taneleri donmuş ve her yer buz kaplıydı. Yol boyunca ses gelmedi. Arabayı stop ettim ve çekime başladım. Güneş yeni doğmuştu ve hava hala sıfırın altı gösteriyordu. Yaklaşık 1 saatlik araba o durumda soğukta kaldı. Eve dönüş için arabaya oturdum ve Start düğmesine bastım.

Ve tabi ki o meşhur ses yeniden hortladı hemde ne ses. Ankaraya dönüş yolunda ses geldi. Güneş kendini gösterip ısınmaya başladığında ve şehir merkezine vardığımda hava sıcaklığı 12 derece üzerine gelmişken ses kesildi.

Bir Mazda CX3 hikayesi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
09.04.2017 at 20:52, SafaTR :

Okan abi bu konuda en ideal kişi olduğun için sana sormak istedim, şayet bayinize 2017 Cx-3 geldi ise onun yakıt filtre sistemi ile 2016 2015 ler arasında fark varmı merak ediyorum yada geliştirme herhangi birşey?  @okkko

Gelmedi daha gelince ilk bakacağım yeri filtre olacak...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...