Jump to content

Kış lastiğini ne zaman taktırmalı ?

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben de bayram öncesi taktırdım.. Lastikler 3. kışını geçiriyor ve hala 7mm dişleri var  ( sıfırında 8 mm idi diş derinliği ) . Lastikçi daha bir kış daha gider dedi..Hayırlısı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• OveRMinD

5

• Selman

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ben de bayram öncesi taktırdım.. Lastikler 3. kışını geçiriyor ve hala 7mm dişleri var  ( sıfırında 8 mm idi diş derinliği ) . Lastikçi daha bir kış daha gider dedi..Hayırlısı..

Nokian da Nokia gibi her hafta yeni bi model çıkarıyor mu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

başka bir konuya yazmıştım çok fazla kayıyor diye. hava değerlerini düşürünce bir miktar iyileşme oldu ama bugün otoban gişelerinden girdikten sonra hazır geniş yolu bulmuşken deneyeyim dedim ve sonuç hüsran. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi lastiğin markası neydi? Bende aurora diye bi kore malı var valla ıslak, kuru ve karlı yollarda süper yol tutuşu var :)

bendeki de Kore malı roadstone diye bir marka. geçen sene hiç problem çıkartmayan lastikler şimdi ıslak yolda buz üzerindeymiş gibi hareket ediyor :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bendeki de Kore malı roadstone diye bir marka. geçen sene hiç problem çıkartmayan lastikler şimdi ıslak yolda buz üzerindeymiş gibi hareket ediyor :(

lastiklerde bi sorun vardır abi.Normalde kış lastiklerinin diş derinliği fazla olduğu için suyu kolay tahliye ederler kanımca.

3 senedir kullanıom aurorayı.bundan önce kullandığım lassa snoways lerden çok daha yumuşak ve daha ii yol tutuşu var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

lastiklerde bi sorun vardır abi.Normalde kış lastiklerinin diş derinliği fazla olduğu için suyu kolay tahliye ederler kanımca.

3 senedir kullanıom aurorayı.bundan önce kullandığım lassa snoways lerden çok daha yumuşak ve daha ii yol tutuşu var.

bende aurora kullanıom sorun yok sadece bir kere yokuşta buzda kaldım onda da dsc yi kapadım  çıktım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende aurora kullanıom sorun yok sadece bir kere yokuşta buzda kaldım onda da dsc yi kapadım  çıktım

Karda mükemmel de abi buzda ne yazık ki hiç bi kar lastiği fayda etmiyo çivili lastik olması lazım.Bende bi kere zorluk çektim onda da 2 ye attım yavaş yavaş çıktım :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Karda mükemmel de abi buzda ne yazık ki hiç bi kar lastiği fayda etmiyo çivili lastik olması lazım.Bende bi kere zorluk çektim onda da 2 ye attım yavaş yavaş çıktım :) 

aşırı buzlu yolda tabiki işe yaramaz hatta duruma göre polislerin kar lastiğine zincir taktırmak gibi bir yetkiside var
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim problemim yıkanmış, bol sulu yollarda değil zaten. asfaltın üzerinde tatlı bir ıslaklık olur ya, işte o hafif ıslak ince hafif çamurlu toz kaplı yollardan bahsediyorum. yoksa tamamen ıslanmış, yıkanmış yolda pek bi sorun yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim problemim yıkanmış, bol sulu yollarda değil zaten. asfaltın üzerinde tatlı bir ıslaklık olur ya, işte o hafif ıslak ince hafif çamurlu toz kaplı yollardan bahsediyorum. yoksa tamamen ıslanmış, yıkanmış yolda pek bi sorun yok :)

Öyle yolda birçok lastik sapıtıyor zaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle yolda birçok lastik sapıtıyor zaten..

haklısın ama benim canımı sıkan şey arka tarafta kopma olmazken ön taraftan kayma yapması. normal şartlarda arkanın da kayması/kopması lazım ama benimki sadece önden kayıyor (alengirli bir cümle oldu ama anlayan anlamıştır umarım :D)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...