Jump to content

50 TL ye Cam Filmi İster misiniz?

greypratica
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 99
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

9

• Limpony

8

• domestos

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Kadir sökmesi problem değil ama arka camda reziztans problem oluyormuş .. Bir de kötü filmler öyle çekince gelmeyebiliyor dediler. Parça parça kopa kopa sökülmek zorunda kalınıyormuş..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sökme işi hiç problem değil burak abi... bi köşesinden hafif kaldır çektinmi komple geliyor... bu arada benim tecrübelerim size ne kadar faydalı olur bilmem... film yaptırdığım hiç bir arabayı 1 yıl kullanmadım tam olarak :)

sen neyi uzun süre elinde tuttunki :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anadolu yakası için Bostancı sanayi sitesine de bir bakmanızı öneririm. Ben ömür boyu garantili Solarguard marka filmi  (Bazı sonax ve ziebarlar da bu markayı kullanıyor), bir arkadaşımın vasıtası ile 150 TL ye yaptırdım. Hiç bir problem, kabarcık ve 2.kez gitmemi gerektiren bir durum olmadı. Sanırım şuan 200 TL gibi bir rakama yaparlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

malzemeyi aldıktan sonra kendimiz yapamazmıyız yapan nasıl yapıyor özel bir makinasımı var.

Tabii ki yapılabilir ama sanırım daha fazla zaman ve daha fazla malzeme harcanır.

Bildiğim kadarı ile silikon bir spatula, su ve ısı tabancası yeterli..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

sonunda yaptırdım-Lumar Zeynepkamil...

son derece profosyonel ve temiz calısıyorlar

en kısa zamanda resim yukleyecegim

en koyunun bir acık tonu yaptırdım guzel durdu..

alısması biraz garip karanlık geldi icerisi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

jilet daha beter etmezmi hocam kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bu camdaki çizikler çok canımı sıkıyor bu çizikleri bu şekilde yok edebiliyorsak yarın hemen 5 takım permatikle kireç sökücü alayım uygulamayı nasıl yapacağız. :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Permatiğin jilet altındaki koruyucu plastik parçasını bir pens ile iki ucundan kırarak çıkartıp atın, bir sünger ile akıtmadan ve ellerinize bulaştırmadan yarı yarıya sulandırılmış porçözü çiziklerin üzerine sürüp bir dakika bekleyin, sonra jilet ile kazıyın.. Jilet camı çizmez, yine de kavisli yerlerde dikkat edin eğime. Akvaryumlarda 30 yıldır uyguluyorum.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...

Konu hort !

2008 ve 2010'da bende aracıma aksaraydan film yaptımıştım, o zamanlar ön cam hariç 50 TL idi. Güncel fiyat bilgisini 2 hafta sonra burada paylaşacağım, tahminlerime göre şu an en fazla 100 TL'dir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkacam ve yan camlar 150 TL ye yaptırdım. Kabarmaya, soyulmaya vs garantili...

Bolu da bu işi yapan pek olmadığı için fiyat yüksek diye düşünüyorum. Istanbul Ankara vb gibi yerlerde 100 den fazla verilmez. Filmin malzeme maliyeti 15-20 lira zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tarz keyfe keder işlemlerde paraya çok bakılmaz diye düşünüyorum... Her halukârda harcanan bir emek var, önemli olan filmlerin kısa zamanda rengini atmaması.

Benim guzuya ne yapılmış bilmiyorum ama patlıcan moru kıvamına gelmiş hoş değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araçta daha önce film varmış ama tamamen açılmış. Jiletle söktük (arka cam hariç rezitansdan dolayı)

Usta güeşte kalan bi arabada film 2 seneye kalmaz biter dedi. Normal sartlarda 5 sene açılmaz dedi.

Bu arada patlıcan moruda hoş duruyodur Veli abi. Ben Sentiların Patlıcan Moru rengine bayılıyorum  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç rengi olarak benim de hoşuma gidiyor Hakan ama camlarda aynı şeyi söylemek mümkün değil... Dışarıdan bakınca rahatsız ediyor, içine oturunca sorun yok... Elim rahatladığında komple yenilemeyi düşünüyorum... Yapılacaklar listesi kabarıyor... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3M cam filmi için 150-200 fiyat çekenler var, zaten 3M den başka da yapılmaz. Veli abi senin yapılacaklar listene bir an önce başlaman lazım liste çok kabarık olunca gözün korkar vazcayarsın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...