Jump to content

Dijital Fotoğraf Makinesi

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yalçınlar'ın %35 indirimli fiyatı pek farketmez sanıyorum ebay dan, üstelik düzgün ithalat ve 2 yıl garantili, ben aradım biraz önce telefonda fiyat vermiyorlar, siteyi de kapatmışlar, illa ki mağazaya gelin diyorlar kısaca... D5000 ve G 10 varmış ellerinde, sadece onu söyledi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nikon D5000 HD video da çekiyor, bu da benden olsun, sen meraklısın....:D

bu gerekmiyor,canon Hf s10 video kamera aldıkya geçende ..o zaten full HD...

bu arada aslında bu alet aynı zamanda 8 megapiksellik foto da cekiyor ama fotoğraf makınasının tadı başka oluyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün fırat geldi, alt sınıflarda birisinde senin makinenin üzerine flash takılanından var dedi, neymiş bi gidip bakalım dedim, Arkadaşın elinde Lumix LX3  :D Baya hoşuma gitti makine cidden dolu bir cihazdı.

post-9-141695278745_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Konuyu hortlatalım. Bu fotoğraf işine bir sardırdım ki.makineydi,lensti vs. derken çok para harcamaktan korkuyorum gerçekten. Kendime engel olmayı bırakırsam bir G11 alacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nikon D 5000i tavsiye ederim. Gayet güzel makina.

Evet. Güzel olmasına güzel de kullanımı meşakkatli. Tele lens+makro lens+tripod derken maaşı kaybetme durumum var. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok yok, güzel taksitler var. Ben şimdi böyyük bir lens aşamasına geldim. Eşim bu orijinal 18-55 hikaye diyor. Şu prag dönüşü alacağız artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Selman Abi geçen abime makine alcam bir araştır dedim 5-6 tane makine sıralamış bana ilk 3 şöyle;

1) fujifilm finepix f300 exr

2) panasonic lumix fx75

3) panasonic lumix zs7

2 ya da 3'ten birini alabilirim.. lumix ile aran iyidir bir de sana sorayım dedim abi ne diyorsun bu işe?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Daha yeni 1 ay önce ortağım Canon 550 D aldı. Çok memnun D5000'ne niyetlenmiştik ama artısı daha fazla olduğu için 550 aldık. Sanıyorum "Okko " Okan'da 550 sipariş vermişti. Yurt dışı siteler 100-200TL daha ucuz Sahibinden ve GG'de 1300-1500 TL arası değişiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman Abi geçen abime makine alcam bir araştır dedim 5-6 tane makine sıralamış bana ilk 3 şöyle;

1) fujifilm finepix f300 exr

2) panasonic lumix fx75

3) panasonic lumix zs7

2 ya da 3'ten birini alabilirim.. lumix ile aran iyidir bir de sana sorayım dedim abi ne diyorsun bu işe?

Bu söylediklerin arasında 2 numara öne çıkıyor, fazla optik zoom yok ama objektifi en iyi olan o..

Ben de TZ 10 ekledim ve şöyle bir karşılaştırma tablosu çıktı,

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/2520-2544-2392-2391.html

Aslında birbirlerine yakın kameralar, fiyatına, kampanyasına bak, hangisi yanında 8 gb kart veriyor falan...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi peki lumix'in en iyi makinesi diyebileceğin makinesi hangisi.. yani kompaktta son nokta olan 2-3 cihazı şunlardır diyebileceğin modeller ??? bu arada zoom önemli abi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mercek mutlaka fujinon olmalı bütün profosyonel fotoculara bak bu merceği kullanır.Ayrıca profosyonel olarak yapmayacaksan bu işi fuji nin 400-500 civarı çok hoş makinaları var bataryalı olmalı ayrıca örneğin şu markaya bi bak Fuji JX250 Fotoğraf makinesi

ben kullanıyorum çokda memnunum bunun bi benzerini model olarak kesinlikle tavsiye ederim ama.ha daha profosyonel olsun istiyorsan Fujifilm FinePix S-2500HD gayet iyi bunlar bi bamanı tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...