Jump to content

3.Nesil 2014 2015 Mazda 3 Multimedya OEM Ürün

fdincTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Forumda çok yeniyim ama sizlerle bir konuyu paylaşmak istedim.

2014 2015 model Mazda 3 SkyActive araçlarda bulunan 7" dokunmatik ekran oldukça kısıtlı kullanıma sahip,

malum servislerde Navigasyon için 2.100 TL Geri Görüş Kamerası için 1.000 TL gibi rakamlar istenmekte.

Bu ürünü almayı düşünüyorum ve sizlerden bu ürünü alan var mı, var ise memnun mu öğrenmek istiyorum.

Satıcı ile görüştüm, ürün araç ile birebir uyumlu ve mevcut ekranı söküp, yerine bu OEM ekranı takıyoruz,

Navigasyon, Geri Görüş, DVD, TV ve daha bir çok özellik mevcut ve aracın garantisini bozmuyor dedi.

Fiyatı ise 1.390 TL + 150 TL Montaj ücreti var. Siz olsanız böyle bir ürünü aracınıza alırmıydınız.

Montaj için İstanbul'da anlaşmalı olduğu servisleri mevcut oraya yönlendiriyorlar.

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-avgo-avg-s-989-mazda-3c-new-2014-2015-277552264/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-mazda-3-c-navigasyon-multimedya-sistemi-avgo-smart-300384608/detay

big_300384608ka5.jpg

fdincTR tarafından düzenlendi
İzmir'de aynı ürünü satan bir firma daha buldum.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ürünü taktirmak garantiyi bozar.bunu sana diyen eleman sallamis. Amacın navigasyon geri gorus kamerası ve DVD calistirmaksa bunların hepsi cozuldu hepsinin maliyeti sana 100 lira bile tutmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, mazdago :

Ürünü taktirmak garantiyi bozar.bunu sana diyen eleman sallamis. Amacın navigasyon geri gorus kamerası ve DVD calistirmaksa bunların hepsi cozuldu hepsinin maliyeti sana 100 lira bile tutmaz

Önceliğim geri görüş kamerası, Navigasyon ikinci planda... 100 lira değil 200 lira vereyim ama bu dediğin işlemleri nerede yaptıracağımı bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, fdincTR :

Önceliğim geri görüş kamerası, Navigasyon ikinci planda... 100 lira değil 200 lira vereyim ama bu dediğin işlemleri nerede yaptıracağımı bilmiyorum.

Forumda araştırırsanız geri görüş kamerasını mevcut sisteme düşük maliyetlerle taktırtanlar olmuştu. Yalnız navigasyon için kullanılan sd kartın henüz kırıldığını duymadım. Zaten navigasyon birinci önceliğim değil demişsiniz. Eğer tümü olsun istiyorsanız, bahsettiğiniz cihazın takılmasının garantiyi ne şekilde etkileyeceğini bizzat servise danışmanızda fayda olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, arabalar :

Forumda araştırırsanız geri görüş kamerasını mevcut sisteme düşük maliyetlerle taktırtanlar olmuştu. Yalnız navigasyon için kullanılan sd kartın henüz kırıldığını duymadım. Zaten navigasyon birinci önceliğim değil demişsiniz. Eğer tümü olsun istiyorsanız, bahsettiğiniz cihazın takılmasının garantiyi ne şekilde etkileyeceğini bizzat servise danışmanızda fayda olacak.

1 ayı geçgin süredir navigasyon olayı tamamdır pek kimse geri dönüş yapmamış ama sağlıklı bir şekilde çalışıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, mazdago :

1 ayı geçgin süredir navigasyon olayı tamamdır pek kimse geri dönüş yapmamış ama sağlıklı bir şekilde çalışıyor

Madem öyle, mazdaclubtr üyesi olarak ne şekilde olduğunu burada paylaşırsan, ihtiyacı olan diğer üye arkadaşlarımızda yararlanmış olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 bölümünde elektrik kabin içi bölümü var orda 3. Nesil Mazda 3 geri gorus kamerası bölümünde arkadaş detaylı anlatmış araçta zaten sistem hazır bir kaç işlem ve kamera lazım o arkadaş a da özel mesaj atarsan yardımcı olacaktir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, mazdago :

navigasyon geri gorus kamerası ve DVD calistirmak... ...bunların hepsi cozuldu hepsinin maliyeti sana 100 lira bile tutmaz

Navigasyon noktasıyla ilgili olarak bilgi verebilir misiniz?

4 saat önce, fdincTR :

Satıcı ile görüştüm, ürün araç ile birebir uyumlu ve mevcut ekranı söküp, yerine bu OEM ekranı takıyoruz,

Navigasyon, Geri Görüş, DVD, TV ve daha bir çok özellik mevcut ve aracın garantisini bozmuyor dedi.

Bence de bir dalavere var bu noktada. Tamam, yeni özellikleri tek bir ekranda bulacaksınız, fakat Mazda'nın kendi ayarlarını vb. sayfalarını da görüntüleyebilecek mi bu alet? O anlamda "tam uyumlu" olduğunu hiç sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar hem bu forumda hem de Mazda3revolution forumunda oldukça detaylı bilgiler verilmiş durumda. Biraz forum içi araştırma yaparak kendiniz bunları uygulayabilirsiniz. Navigasyon ve geri görüş kamerası işlemlerini kastediyorum. Geri görüş kamerası için bende şu an uğraşıyorum, henüz ne yazık ki tamamlayamadım.

Geri görüş kamerası için link aşağıda

http://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/22026-3-nesil-mazda-3-geri-gorus-kamerasi-montaji/?page=1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...