Jump to content

Benzin Deposu İstiğfar Ediyor :)

iggteknoloji
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar,

323 Sedan 93' Model aracımızın benzin deposu boş olmasına rağmen, dolumun daha ilk saniyelerinde kusma yapıyor. Yaklaşık olarak her seferinde bir avuç benzin yere dökülüyor. Sebebinin ne olacağı konusunda fikri ve zikri olan arkadaşlar varsa, bilgilendirmesi sevindirecektir.

Saygılar,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt deposunun havalandırma sistemi gereği gibi çalışmıyor ve iç basınç yükselerek dolum başlarken yakıtı dışarıya püskürtüyor. Yakıt deponuzun havalandırma sistemini kontrol ettirin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konu başlığı ilginç gelince şöyle bir göz gezdireyim dedim.

Bir de ne göreyim Mete bey @arabalar 

"güzel olduğunuz kadar küstahsınız da " repliğini hatırlatan bir yazı yazmış

"Mizahi yönünüz iyi olduğu kadar araç bilginiz de " :) 

Ama konu başlığı ile ilgili yapılabilecek en iyi yorum bence şu olmalı

"Arabanızla ne ....lar karıştırdıysanız artık araba bile istiğfar ediyor" veya

"Yakıt aldığınız istasyonu değiştirin sahibi ne ...lar karıştırdıysa artık araç bile benzini kabul etmiyor"

Not: Bu bir espri yazısıdır (beni tanımayanlar için)

Ama @iggteknoloji de sanırım bu konu başlığı ile bunu istiyor gibi

istiğfar: işlenen günahlardan dolayı pişman olmak, Allaha yalvarıp bunları affetmesini dilemek ve bir daha aynı günahları işlemeyeceğine dair söz vermek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, arman-1999 :

Ama konu başlığı ile ilgili yapılabilecek en iyi yorum bence şu olmalı

"Arabanızla ne ....lar karıştırdıysanız artık araba bile istiğfar ediyor" veya

"Yakıt aldığınız istasyonu değiştirin sahibi ne ...lar karıştırdıysa artık araç bile benzini kabul etmiyor"

Not: Bu bir espri yazısıdır (beni tanımayanlar için)

Ama @iggteknoloji de sanırım bu konu başlığı ile bunu istiyor gibi

istiğfar: işlenen günahlardan dolayı pişman olmak, Allaha yalvarıp bunları affetmesini dilemek ve bir daha aynı günahları işlemeyeceğine dair söz vermek.

@arman-1999Kamil bey, yorumunuz bir harika :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Basliga istifrağ olsaydi iyi olurdu

Bu kelime tahliye istemek manasına kullanilir

Sizin kelime ise bagislanma taleb edilir manasına gelir

Yabancı dilim arapca kusura bakma duzelteyim dedim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Toplum olarak da konunun kalbine inmektense, en basit en küçük bir kılcal damar bulur eğleniriz ! Konuya ya da probleme çalışması pek gerekmez aklımızın, genellikle...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konunun kalbine inmek için konuyu çnce doğru anlamak lazım.Doğru anlamak içinde doğru ifade edilmesi ancak o zaman dediğiniz olur.

Kalbine gelince; @arabalar yazmış zaten.Depo havalandırmasında tıkanma var.Depoyu doldururken hava çıkması gereken yerden çıkamayınca dolum yerinden çıkmaya çalışıyor o zamanda dolmakta olan yakıtı geri itiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konu başlığınızı, mesaj içeriğinizi, size verilen yanıtları geçtim. Sormuş olduğunuz sorunun üzerinden 68 gün geçtikten sonra. Size verilen yanıtları okumanızı  tuhaf buldum diyebilirim. Konunuzun takipçisi olsaydınız, şu an konu başlığınızı değil, sorununuzu konuşuyor olacaktık. 

Sürçi lisan ettiysek affola. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...