Jump to content

Antalya Özel Servis Tavsiye

torbakaptan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

öncelikle merhabalar;

Maddi sıkışıklıktan dolayı çokda uygun olmasada acil araç arayısım içinde bana en mantıklı gelen 96 model 323 1.8 aldım.Araç daha önceden önden kazalı(motor blogu içeri göçük ve klima boruları yamuk-satana sorarsan arka bagajdan baska değişen yok :D) ama performansında yada şanzımanda bi sıkıntı görmediğim için aldım.Nazarlık bende sol ön çamurlugu biraz göçertiverdim :D Varsa sağında solunda eksiklerine biraz masraf edip binmeyi düşünüyorum. güvenilir bir ustaya veya yetkili servisemi; nereye götürmemi tavsiye edersiniz?

Not:internnette aradım antalyada tek elle tutulur yetkili servisi mepaz adını bulabildim .Forumda baska konu varsa şimdiden özür dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski sanayide, mazda servisinde epey calismis bir usta var. Mazdadan anliyor. Eski sanayide Atiker servisinin iki sokak berisinde.

HTC One mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, Lupara :

Eski sanayide, mazda servisinde epey calismis bir usta var. Mazdadan anliyor. Eski sanayide Atiker servisinin iki sokak berisinde.

HTC One mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acaba ismini dukkanin ismini hatirliyor musunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...
1 dakika önce, korayoz7 :

Antalyada ömer salıncak var 0541 716 22 00 benim hint kumaşı gibi olan eksantrik sensoru olan zimbirtıyi 2 dk da buldu Allah razı olsun ustadan..

Bu kadar referans olacaksan Özel Servis Haritamızda paylaşalım :)

https://www.mazdaclubtr.com/membermap/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O değilde abi yer olarak bilemedim haritada yazdım da çıkmadı Antalyada eski sanayi de sigortanin orda bu adam hemen girişte zaten de yerini tam olarak hangi semt te bilmiyorum bide Antalyanin yerlisiyim tekirovali yazık bana :'(;D:clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, korayoz7 :

O değilde abi yer olarak bilemedim haritada yazdım da çıkmadı Antalyada eski sanayi de sigortanin orda bu adam hemen girişte zaten de yerini tam olarak hangi semt te bilmiyorum bide Antalyanin yerlisiyim tekirovali yazık bana :'(;D:clap:

Tüm bilgilerini öğrenirsen ( adres, telefon, gsm ) ve referans olursa haritaya ve listeye ekleriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ömer ustaya biz mazdanın doktoru diyoruz, gerçekten çok değerli bir ustadır

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...