Jump to content

Eğimli Park Etme Sonucu Çalışmama Sorunu (04-09)

Murat b
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 79
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• MuRDoC_111

9

• Mücahit

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

hee her buldukları oku moku sedanlara dolusturmuslar :D o yüzden hb ler gibi oricin deil :D

olum sen züğürtmüsün böle ot bok şeylerle teselli bulup avutuyon kendini :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olum sen züğürtmüsün böle ot bok şeylerle teselli bulup avutuyon kendini :D :D

züürtlükle klaslık arasında ince bi cizgi vardır dicem olmicak :D demiş farzadelim ve ekleyelim, mühim olan o farkı yakalayabilmekte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

züürtlükle klaslık arasında ince bi cizgi vardır dicem olmicak :D demiş farzadelim ve ekleyelim, mühim olan o farkı yakalayabilmekte :D

hala züğürt tesellileri peşindesinn :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakkaten ben bugün İrfan ın yazdıklarından bişey anlayamıyorum... O0
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Herkese merhabalar.Arkadaşlar benim aracı % 30 -%40 eğimli bi yere park ettiğimde çalışmama sorunu yaşıyorum,4-5 kez başıma geldi.aracı boşa alıp (araç otomatik) geri geri düz bi yere geldiğimde normal çalışıyor.Bide son bir haftadır Araç soğuk çalıştırırken zorlanıyor.2.veya 3. basmamda çalışıyo?Sorun nedir acaba ? :(:-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhabalar.Arkadaşlar benim aracı % 30 -%40 eğimli bi yere park ettiğimde çalışmama sorunu yaşıyorum,4-5 kez başıma geldi.aracı boşa alıp (araç otomatik) geri geri düz bi yere geldiğimde normal çalışıyor.Bide son bir haftadır Araç soğuk çalıştırırken zorlanıyor.2.veya 3. basmamda çalışıyo?Sorun nedir acaba ? :(:-[

Depodaki yakıt seviyesi düşük olduğunda eğimden dolayı pompa yeteri kadar beslenemezse basınç düşer.motor geç veya hiç çalışmaz

stilock/Mazda3 impressive A/T

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Depoda benzin azaldığında mı yapıyor bunu?

Şu anda çeyrek depodan fazla benzin var am yinede yapıyo..benzin pompası bozulmuş olabilir dediler yarın bi baktıracam...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun. arada bir bende de oluyor. şöyle ki arabam LPG li lduğu için ilk çalışmada benzin gerekiyor. biz de tabi garibanlık,  :D naparsınız bazen benzin deposu boş olunca birde arabayı yokuş yukarı park edince....  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...