Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Kadırıma Çarpma Sonucu Ön Tampon Hasar Aldı

Atchsn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

31 dakika önce, atchsn :

teşekkürler. Allah kimseye en ufağından dahi kaza bela vermesin.

servise götürdüm yalnız  olayın nasıl olduğunu anlatırken şans eseri sigorta eksperi de orada bulunuyormus ve duymuş. Yazılı ifademde kazayı benim yaptığımı söyledim fakat bayan eşimin kaza yaptığını duyduğu için beni aradı ve neden öyle yazdığımı sordu. Kendisine durumu izah etmek zorunda kaldım ve yardımcı olamayacaklarını söyledi.ben de yazılı ifademin arkasında olduğumu söyledim. Serviste masraf 2500 3000 civarı çıkar dediler. Parçalar sipariş edildi fakat kasko şirketi karşılamazsa ne olacak bilemiyorum tabi.

Poliçe de 1. Derece akraba , eş falan da kapsamda mı bakın bence. Kasko şirketi karşılamazsa dışarıda yaptırın derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun. Eğer kasko karşılamaz ise parça aramanız gerekebilir çünkü yetkili serviste parçalar pahalı oluyor genelde. tampon ve gövde arasındaki parçanın adı braket diye geçer ama her braketin parça kodu farklıdır. Kırılan braketin parça koduna göre arama yapmanız gerekir.

Bir braket burada 300 tl ise Yurtdışında yarı fiyatına bulunabilir diye düşünüyorum.

Bende toyota yaris var ve sadece tek braket kırık. tahmini bir fiyat istedim bana sadece braketin 250-300 tl olduğunu söylediler. Mazda'da durum nasıl bilmiyorum. Bende kızıp çıktım öyle tampon biraz açık olarak dolaşıyorum.

Üstüne üstlük şu minicik kusur için iki hafta serviste beklemesi ve tamponun boyanması lazım dediler. Oysaki tamponu boyatmak istemiyorum. Ozamanlar hiç vakit bulamadığımdan şikayet edemediğimden şimdi hangi servisin böyle davrandığını söylemem doğru olmaz.

0bb907302441936d1135f4171e02911b.jpg

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31.07.2016 at 16:59, M.E.G :

Poliçe de 1. Derece akraba , eş falan da kapsamda mı bakın bence. Kasko şirketi karşılamazsa dışarıda yaptırın derim.

poliçe ye bakmama gerek yok zira eşimin ehliyeti yok maalesef :( Dışarda da boyayı tutturma konusunda endişelerim var.

Teşekkür ederim Ersin bey. Bana parçaların 10 güne geleceği söylendi. Parçalar geldikten sonra 2 gün kalacakmıs serviste araç. Fiyatlar konusunda benim de hiç bilgim yok ama bayiler yaklaşık aynı fiyatları veriyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
02.08.2016 at 00:18, atchsn :

poliçe ye bakmama gerek yok zira eşimin ehliyeti yok maalesef :( Dışarda da boyayı tutturma konusunda endişelerim var.

Teşekkür ederim Ersin bey. Bana parçaların 10 güne geleceği söylendi. Parçalar geldikten sonra 2 gün kalacakmıs serviste araç. Fiyatlar konusunda benim de hiç bilgim yok ama bayiler yaklaşık aynı fiyatları veriyorlar.

Geçmiş olsun.... Soul Red renk araç için kesinlikle ve kesinlikle dışarıda boyatmayın derim... Serviste bile tam olarak bu rengi tutturamıyorlar....

Başıma geldi oradan biliyorum... Tam 3 kez aynı parçalar boyandı renk tutana kadar.... Servisin görevi o rengi tam olarak tutturana kadar size aracı teslim etmemeli... Eğer renkte bir kusur görüyorsanız sizde aracı teslim almayın derim.... Bu arada sonuçlarıda paylaşırsanız bizlerede bilgi açısından yardımcı olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...