Jump to content

Mazda 6 Sport Wagon Müziğin Sesini Açtığımda, Kapılarda Titreme


Ltflyl
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

image.jpeg

Merhaba arkadaşlar yeni mazda 6 sport wagon  2016 modelını alali 1 ay oldu. Ses sisteminde basslı muziklerde sesi 30 ve ustune getırdıgım zamanlarda onkısımdakı kapılardan yuksek derecede kol tutacakları ses yapıyor rahatsız edecek duzeyde araba daha yenı ve sanırım bu kronık bır sorun ne yapmam gerekıyor aynı sorunu yasayanlar var mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 uzeri ses seviyesi cok yuksek degil mi?
Yani "cok yuksek, o kadar açılmaz" anlaminda demiyorum da, ben 30a nadiren getiriyorum, ses sistemini kanitlamam gerektigi gibi durumlarda :D
Bu anlamda 30u gectikten sonra birakin kapi kolunu arabanin gumbur gumbur inlemesi, zangir zangir titremesi normal gibime geliyor benim. Ekstra bi durum varsa degerlendirmek, uzerine egilmek gerek tabi.

Aracınız hayirli olsun bu arada :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın @Ltflyl,

Mevcut konunuza yanıt yazmak yerine, şu şekilde raporlama yapmışsınız.

VEL8zr.jpg

Bilmiyorum burada yanıt mı vermek istediniz, yoksa bilinçli bir şekilde kendi mesajınızı raporlamak mı istediniz ?

Mevcut konu başlığınızı değiştirmişsiniz.Google arama motorunda ama halen eski konu başlığınız geçerli. Konu başlığını "Mazda" olarak değiştirmişsiniz.

88bWvn.jpg

Yanıt yönteminiz ne olursa olsun, izlediğiniz yol ve tarzınız yanlış. Vermiş olduğunuz yanıt forum kültürü ve ahlakı ile bağdaşmıyor. 

Bir sorun yaşayıp, gelip forumda konu açıp. Ardından ben sorunu hallettim,konuya-size gerek kalmadı diyerek silinmesini talep etmek ne kadar etik.

Burada yaşadığımız sorunları ve çözümlerini paylaşarak faydalanmaya ve fayda sağalamaya çalışıyoruz. Amaç bizden sonra aynı soruna sahip olacak kişiye maksimum faydayı sağalayabilmektir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...