Jump to content

Kaza Videoları - Fotoğrafları - Haberleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

eee malzeme hazır ne yapalım...

un var, şeker var, yağ var, irmik var... O0

Tabi o iş bizim için bir kaç gömlek büyük gelir. Mehmet' in sinemalar hakkında yazdığı ve önerdiği filmler üzerine bazı yorumlar getirirken "Burak AKSAK" hakkında da yazmıştım. İyi bir senaristtir çok farklı işler yapmıştır. " Leyla ile Mecnun" desem ve başka bir şey demesem...

Ama bir de şu var...

tv' lerde geçen şu bildik dizilere söz gelirse :kafa:

eeee vallahi de daha iyi senaryo yazacağım kesin 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

bu arada emniyet kemerinin de ne kadar önemli bir şey olduğu otaya çıkıyor. hız o kadar yüksek değil ama içeriyi haşat ediyor. şoför kalp krizi mi geçirmiş votkayı fazla mı kaçırmış rusya mı burası.

bu arada sağdaki kadın kalkamıyor bi de fırlayıp direğe vuran beyazlı. ikisinin durum trajik.

bi de beklenmedik olması hasarı arttırmış kaza saniyelik de olsa geliyorum dememiş hiç. gafil avlanmışlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
24 dakika önce, Mehmet Özdemir :

adam, hayatının görüntüsünü çekmiş. bizim mazda 3 nasıl savrulmuş öyle ya?

Bende anlamadım ama aşırı hızlı girip kontrolü kaybetti büyük ihtimal :) Bmw sahibi bence bir dilenciye para versin fena yırttı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buradaki kaza 2011'de kardeşim Mustang'i ile giderken yaşadığı kazanın aynısı bir tek farkla, sollarken savrulan Mazda orta şeritteki BMW'ye carpsa aynısı. Araç Mazda 3 galiba, ciddi savurmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forester'in sutunlar taklalara iyi dayanmis gercekten. Gerci araba biraz daha ileri veya geriye dusse ucurumun dibine kadar giderdi ve sonuc cok kotu olurdu herhalde. Adam detayli anlatmis. Ama ozetle virajli ve iyi bilmedigi bir yolda gaza geliyor. Bir kac araba geziye cikmislar. Tunel cikisinda yol sola viraj veriyor ama bundan haberi yok. Aniden gelen gunesin de etkisiyle tunel cikisindaki viraji gec farkediyor. Bu arada tunel cikisinda bekleyenler elleriyle yavasla isareti yapiyor ama anlamiyor. Dedigine gore yol yuzeyi de biraz bozukmus. Frene hafif dokundum demis ama ani refleksle farkinda olmadan sert fren de yapmis olabilir. AWD araclar genelde kafadan kayar ama bunun arkasi kopmus. Arabanin arkasi gelmeye baslayinca kontra verdim ama ise yaramadi demis. Belki lastikleri de iyi degildi veya belki viraji gorunce aniden sola cok fazla kirdi ve ayni anda fren yapinca savruldu araba. 

Gerisi hayatin film seridi gibi gecisi ve "Oh no! Oh no!" cigliklari.... Saka bir yana cok kotu bir sey gercekten. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
12.01.2016 at 05:43, Canuck :
Forester'in sutunlar taklalara iyi dayanmis gercekten. Gerci araba biraz daha ileri veya geriye dusse ucurumun dibine kadar giderdi ve sonuc cok kotu olurdu herhalde. Adam detayli anlatmis. Ama ozetle virajli ve iyi bilmedigi bir yolda gaza geliyor. Bir kac araba geziye cikmislar. Tunel cikisinda yol sola viraj veriyor ama bundan haberi yok. Aniden gelen gunesin de etkisiyle tunel cikisindaki viraji gec farkediyor. Bu arada tunel cikisinda bekleyenler elleriyle yavasla isareti yapiyor ama anlamiyor. Dedigine gore yol yuzeyi de biraz bozukmus. Frene hafif dokundum demis ama ani refleksle farkinda olmadan sert fren de yapmis olabilir. AWD araclar genelde kafadan kayar ama bunun arkasi kopmus. Arabanin arkasi gelmeye baslayinca kontra verdim ama ise yaramadi demis. Belki lastikleri de iyi degildi veya belki viraji gorunce aniden sola cok fazla kirdi ve ayni anda fren yapinca savruldu araba. 

Gerisi hayatin film seridi gibi gecisi ve "Oh no! Oh no!" cigliklari.... Saka bir yana cok kotu bir sey gercekten. 

Kaza gerçekten çok ürkütücü. 

Subaru Forester kendi sınıfında dünyanın en sağlam kafesine sahip diye biliyorum. Bu durumun çok büyük etkisi olsa gerek. Bir başka otomobil olsa, durum çok daha vahim olabilirmiş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, Canuck :

Neyse ki bir kac kirikla atlatmis

birkaç kırıkla atlattıysa çok iyi. yukarıya fırladıktan sonra tekrar aracın üstüne düşüyor, sonrası meçhul.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen çarşamba kaza yaptım. Sol çamurluk, far, tampon ve bi iki plastik ıvır zıvır değişecek, maddi hasar, önemli bişey yok. Arabayı SK ya bıraktım, kasko ilgileniyor. 

Önüme kontrolsüz bir şekilde u çekti birisi, kurtarmak için fren yapıp sağa kırdım ancak kurtaramadım, diğer arabanın sol tarafına vurdum, benim araba kendini iyice sağa attı, kontra vermeme rağmen toplayamadım ve sağ tarafı da kaldırıma vurdum. Foruma fotolarını falan atarım, zaten sigorta/kasko vs ile ilgili bilgi almam gerekecekmuhtemelen de kaza tam okulun giriş kapısında olduğu için güvenlik kameralarına yakalanmışızdır, iç hizmetlerden videoyu almaya çalışacağım ve alırsam da muhtemelen bu başlığa kendi kaza videosunu atan ilk forumdaş olacağım :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.01.2016 at 08:44, mersinden_ersin :

Geçen çarşamba kaza yaptım. Sol çamurluk, far, tampon ve bi iki plastik ıvır zıvır değişecek, maddi hasar, önemli bişey yok. Arabayı SK ya bıraktım, kasko ilgileniyor. 

Önüme kontrolsüz bir şekilde u çekti birisi, kurtarmak için fren yapıp sağa kırdım ancak kurtaramadım, diğer arabanın sol tarafına vurdum, benim araba kendini iyice sağa attı, kontra vermeme rağmen toplayamadım ve sağ tarafı da kaldırıma vurdum. Foruma fotolarını falan atarım, zaten sigorta/kasko vs ile ilgili bilgi almam gerekecekmuhtemelen de kaza tam okulun giriş kapısında olduğu için güvenlik kameralarına yakalanmışızdır, iç hizmetlerden videoyu almaya çalışacağım ve alırsam da muhtemelen bu başlığa kendi kaza videosunu atan ilk forumdaş olacağım :) 

@mersinden_ersin kardeşim çok ama çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. :nazar:  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.01.2016 at 14:49, kemal87 :

Geçmiş olsun Ersin, senin araç hala servisten çıkmadı mı?

@İlhan abi sağolasın.

Valla servis ağırdan takılıyor, geçen uğradım da bi iki parça falan bekleniyormuş ıvırzıvır plastikgillerden. Benim de tatile denkgeldi zaten araba yatacaktı Ankara'da, darlamıyorum servisi. Ustanın biri acele ettirme de temiz temiz toplayalım arabayı dedi, normalde ayar olur kafa göz dalardım bu lafa da uğraşamadım. Ama boyayı tutturamazlarsa yada beğenmediğim bir yeri olursa bu lafını da "uygun" bir şekilde hatırlatırım :) Hafta içi bi uğrayacağım Ankara'ya, servise gider bakarım ne durumda. Şu ara gezip tozmaktan, memlekette beslenmekten pek ilgilenmiyorum bu işlerle.

Kasko vs. süreci tamamlanınca bütün mevzuları yazacağım. Tutanak sonucu suçsuzum, kasko primim artmayacak ve araç değer kaybını alabileceğim. Özellikle değer kaybı işlemleri ile ilgili işleri netleştirmek iyi olacak, şahsen ben internette net bilgi bulamadım süreç hakkında.

Ancak ikame araç konusunda gereksiz dalavere yaptılar, Liberty sigortanın anlaşmalı oldukları rent a car firmalarının yaptığı dalavereler bunlar. İki kere Liberty'i aradım, biraz internet vs. Normalde aracınıza eşdeğer sınıfta ve otomatikse otomatik vermek zorundalar ancak dizelse dizel vermek zorunda değiller. Araç yok, bilmem ne ayak bacak yaptılar, Hyundai i10 dan başladılar, i20, peugeot 301 falan filan bir türlü C sınıfına çıkamadık ve hepsi benzinliydi. Kaza yaptıktan sonraki gün oluyor bunlar, o gün de Ankara kış kıyametti, araç sıkıntısı olması normaldi ancak uzun yola çıkacaktım ve o kadar küçük araçla 5 kişi zor olacaktı. Biraz çirkeflik, 5 şubatta yenilenecek kaskom, değiştiririm firmayı ayakları derken bomboş ama kışlık lastikli dizel Linea'yı 10 günlüğüne aldım, normal süre 7 gün. Sonra Kapadokya, Erciyes falan gezdik arkadaşlarla. Araba umrunda olmadan dağa bayıra vurmak da baya keyifli oldu :) "Bilader burdan çıkar mı bu, çıkmazsa geri döneriz lan salla" modu baya eğlenceliydi, tipiye de girdik vs. 

Fotoğrafları küçültmeye üşendim, dropboxtan atıyorum. Süreç tamamlanınca tüm olayı ve işlemleri içerecek şekilde yazarım, okuldan alabilirsem de videoyu eklerim. https://www.dropbox.com/sh/5mbsddlpxkvk340/AABzHxzUfM9TS_vGUfWd-PNxa?dl=0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...