Jump to content

3.Nesil Mazda Tavsiye

akyuznet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

09.11.2016 at 03:23, tarahumara :

1 Haftadan beri 2016 model 2.2 Dizel Mazda 6 kullaniyorum. Iki gun once, Cambridge'den Galler'e gidip geldim. Gidis-gelis toplam 1000km kadar. Sadece sunu soyleyebilirim ki, bir sonraki arabamda kesinlikle olmasini istedigim bir ozellik LAS. Ozellikle otobanda, tam anlamiyla otonom bir surus yok ama inanilmaz derecede konfor sagliyor sistem. Siz arabaya yardim ediyorsunuz, araba da size. Virajlar keskin olmadigi surece sadece elinizin direksiyonda olmasi yeterli. Yumusak bir sekilde kendi donuyor. Hele otoban suruslerinde, araba seridin ortasinda kalsin diye yaptiginiz mikro mudahaleler tamamen yok oluyor. Sonuc olarak yolculuk bittiginde zerre kadar yorgunluk hissetmiyorsunuz. Bu arada kendi Mazda 3 benzinli Power Sense aracimdan sogudugumu rahatlikla soyleyebilirim. 420 tork nere 150 tork nere. Her gaza bastiginizda koltuga gomuyor araba sizi. 

anlattığınız neredeyse mercedes ve volvo'nun sistemlerine benziyor zaten benim gereksiz diye tabir ettiklerim şeritten ayrılınca direksiyon titreten ya da belli belirsiz direksiyona müdahale edenlerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...