Jump to content

Yeni Mazda3 (Makyajlanmış) - Mazda Avrupa'nın getireceği Mazda3 ler

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dünya çapında ödüllere doymayan Mazda’nın C Segment otomobili Mazda3 makyajlı versiyonu ile yakında pazarda yerini alacak. Yenilenen Mazda3, şık görünümü ve sunduğu konfor ile dikkatleri üzerine çekiyor. Satışa sunulduğu ilk günden itibaren yoğun talep ve ilgi gören Mazda3, Sedan ve Hatchback olarak iki farklı versiyonla ve iki farklı donanım seçeneği ile pazara sunulmakta.

Comfort seçeneğinde sürücü, yolcu yan hava yastıkları, ABS, MBA, EBD, klima, çelik jant, 6’lı CD changer standart olarak sunulurken, Dynamic seçeneğinde bu özelliklere ilave olarak yan hava perdeleri, TCS, DSC, otomatik klima, vb. özellikler standardize edilmiş. Ayrıca, Mazda3 Activematic şanzıman ile otomatik kullanımın yanında düz vites kullanım zevkini de aynı anda yaşatabiliyor.

YENİLİKLER :

Geliştirilen motor izolasyonu sayesinde daha da sessiz bir sürüş sağlayan Mazda3, sürüş keyfini artırıyor. Yenilenen sis farı yuvaları, arka tamponda bulunan kedi gözleri, jantlar, tozluk, ön ızgara ve stop lambası ve yeni renk seçenekleri ile Mazda3 çok daha çarpıcı bir dış görünüme sahip. Ayrıca, yenilenen iç döşemeler, vites topuzu ve gösterge kadranı sayesinde araç daha da sportif bir iç görünüme kavuşmuş. 37.250 YTL ile 43.050 YTL fiyat aralığında pazara sunulan yeni Mazda3’lerin tüketiciler tarafından ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 185
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

27

• Uygar

13

• htuygun

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bir çoğumuzun almayacağı bir sınıf olduğundan söyledim abi... yoksa motor seçenekleri olarak en uygunu mx-5.. hatta az önce keşke mx lerde kullanılan 1,6 yada 1,8 motorları kullansalardı mazda3te dıyecektım sonra yazmadım... ama dediğim gibi bir çoğumuz 2 kişilikten fazlasına ihtiyaç duyuyoruz... rx hem 4 kişilik hemde 290L bagaj hacmi küçük çaplı fıstık don atlet satmaya yeterli :) baklava satmak için 6 hb yada astina lazım o ayrı konu :D

mx-5 tekı 1.6 lı motorlar yanı eskı kasalardakı motorlar lantıs motorlarıyla aynı 116 beygırdır ancak sımdı kı yenı gelen 1.8 lerın oldukca yuksek performans verecegı kesın ancak bı rx-8 le karsılastırmak tabıkı mumkun deıl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

YENİLİKLER :

Geliştirilen motor izolasyonu sayesinde daha da sessiz bir sürüş sağlayan Mazda3, sürüş keyfini artırıyor. Yenilenen sis farı yuvaları, arka tamponda bulunan kedi gözleri, jantlar, tozluk, ön ızgara ve stop lambası ve yeni renk seçenekleri ile Mazda3 çok daha çarpıcı bir dış görünüme sahip. Ayrıca, yenilenen iç döşemeler, vites topuzu ve gösterge kadranı sayesinde araç daha da sportif bir iç görünüme kavuşmuş. 37.250 YTL ile 43.050 YTL fiyat aralığında pazara sunulan yeni Mazda3’lerin tüketiciler tarafından ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Koltuk döşemelerinin değişmesi iyi olmuştur umarım mazdaya yakışmadığını düşündüğüm kalitesiz bir görüntüsü vardı. Kullanmadık ama biliyos...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bence bu yenilikler 2007 makyajlılardan bahsediyor..  :) haber eski olabilir..

bencede eski haber 2007 ler içinde aynısını okumustuk ama  laf anlatmaya mecalim yok bugun  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

Koltuk döşemelerinin değişmesi iyi olmuştur umarım mazdaya yakışmadığını düşündüğüm kalitesiz bir görüntüsü vardı. Kullanmadık ama biliyos...

koltuk döşemeleri gerçekten araca yakışmayan derecede uyumsuzdu.yeni3lerde aslıda öncelikle mazda3 performans serisinin koltuk ve döşemeleri düşünüldü fakat nasip değilmiş:)ama yenilerde hoş ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

açıkçası ben koltuk döşemelerinden hiç şikayetçi değilim.. 4 sene oldu ve bence hala iyi görünüyor.. sadece siyah olmasından dolayı devamlı günşte kaldığı için çok hafif bir solma var ama bunu hiç dert etmiyorum.. döşemeler gayet kaliteli bence..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

açıkçası ben koltuk döşemelerinden hiç şikayetçi değilim.. 4 sene oldu ve bence hala iyi görünüyor.. sadece siyah olmasından dolayı devamlı günşte kaldığı için çok hafif bir solma var ama bunu hiç dert etmiyorum.. döşemeler gayet kaliteli bence..

bende de bi rahatsızlık yok valla gayet kullanışlı insanlar niye kullanmadıkları şeyler hakkında kullanmış gibi yorum yaparlarki bilmeden... :sopa:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

diğer markalara ve sınıfına göre mazda3 ün koltuk döşemeleri zaten tartışılmaz.hatta mazdanın iç mekana verdiği ve koltuk ve döşemelere verdiği titizliği tüm dünya biliyor :) fakat mazdada iyi yi değil en iyiyi aramak lazım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...