Jump to content

Karda Performans

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

en basta lastiklerle alakalıdır sonra dsc ve şöförlük  ben öyle çok karlı bi zeminde denemedim 1-2 cm kar vardı denediğimde gayet tatminkar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 115
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• Superas

12

• Mücahit

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Yapmayın yaw.Erman sizin ordaki rampada geçen Bmw ve Avensis çakılı kaldı geri geri gitmeye başladı.Hemde yağmurlu havada.Ben rahatlıkla geçtim.

Abi bizim oraya kar düştümü hiç bir araba çıkımıyo, büyüzden millet kar yağmadan önce arabalarını kara yollarının önüne bırakıyo. ben o gün otopark dan çıkarmadım arabayı çok kötü buzlanmıştı yol, belediye nin aracıda girememişti büyüzden kazma kürekle bütün gün buz kazıdık..:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bizim oraya kar düştümü hiç bir araba çıkımıyo, büyüzden millet kar yağmadan önce arabalarını kara yollarının önüne bırakıyo. ben o gün otopark dan çıkarmadım arabayı çok kötü buzlanmıştı yol, belediye nin aracıda girememişti büyüzden kazma kürekle bütün gün buz kazıdık..:(

sende sımdı fena kas vardır ha ermanım :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

benim de başıma geldi buna benzer bi olay...

işyerinde balmumcunun o dik yokuşunda hafif karlı bi zeminde bir bmw pati patiyle geri geri düşerken ben korna yaparak ve pis bir gülümsemeyle yanından sıyrıldım geçtim... :D

sürücüyle de baya bi alakalı bence...

mesela böyle ıslak veya karlı dik yokuşlardan çıkarken araba tam kendini yukarı doğru atamıyorsa gaza hafif yüklenip direksiyonu sürekli tam sağ ve ardından tam sollar yaparak aracı yere bastırabilirsiniz...

hafif daha yapışılabilecek bir noktaya oturduğu anda lastikler araba oturur ve rahatlıkla çıkar bir deneyin böyle bir durumda kalırsanız...

hakkaten işe yarıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

benim de başıma geldi buna benzer bi olay...

işyerinde balmumcunun o dik yokuşunda hafif karlı bi zeminde bir bmw pati patiyle geri geri düşerken ben korna yaparak ve pis bir gülümsemeyle yanından sıyrıldım geçtim... :D

sürücüyle de baya bi alakalı bence...

mesela böyle ıslak veya karlı dik yokuşlardan çıkarken araba tam kendini yukarı doğru atamıyorsa gaza hafif yüklenip direksiyonu sürekli tam sağ ve ardından tam sollar yaparak aracı yere bastırabilirsiniz...

hafif daha yapışılabilecek bir noktaya oturduğu anda lastikler araba oturur ve rahatlıkla çıkar bir deneyin böyle bir durumda kalırsanız...

hakkaten işe yarıyor...

biz uraşmıyoz böle atraksiyonlarla alıp takıyoz kar lestiklerini iş bitiyo :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

biz uraşmıyoz böle atraksiyonlarla alıp takıyoz kar lestiklerini iş bitiyo :D

bende para yok abi... :D

bana da alsana bi set kar lastiği... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en güzeli zencir takıyorsun taaa armutludan istanbula yardıra yardıra korna selektör yapa yapa geliyorsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

en güzeli zencir takıyorsun taaa armutludan istanbula yardıra yardıra korna selektör yapa yapa geliyorsun :D

bu yardırmanın kaçıncı km sinde ön takımın ebesini fotoluyon pekiii :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dimi ya nedı bu kar paletini falann cıkardılar :P mıllet sekil olsun die yazın bile lastigine takıo ya :)

tak zencirii gezzz gezebıldıgın kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

ya beyler bu club japoncu geyik adamlar vardı ya... lastik altına mcdonalds tepsisi koyuyolardı...

biz de bi yokuşta deneyelim onu salalım arabaları aşşaa lastik altlarında tepsilerle...

arabayı değiştirmeyi düşünen arkadaşlar için bi eğlence olabilir... :D parası da fazlacaysa tabi... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kullanmasını bileceksin abi gerdirmezsen 100 metre sonra ne ön takım kalır  nede çamurluk   ;D

ben yaklaşık 75 km gittim hiç bişey olmadı  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömrüm karlı yollarda geçti iyide bir kar şoförü olduğumu düşünüyorum şu anki arabamın otomatik olmasına bağladım bu hatasını,zincir konusuna gelince arabayı orda bırakırım zincir takmam arabama  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

,zincir konusuna gelince arabayı orda bırakırım zincir takmam arabama  :)

aynen , hastaneye hasta yetiştirmek haricinde zincir kullanmadım hiçbi zaman
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

KAr lastiği aldık taktık daha kar göremedik. Görürsem ben de yazacam iki satır :D

he bende öle tehdit ediom milleti bakın ben kar lastiği taktım diye kar yagmıyo tepemi attırmayın söker yazlıkları takarım görürsünüz o zaman diom :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...