Jump to content

Mazda 3 için TÜV altın plaket 2008

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

tehdit etmesene milleti kardeşim yaaa...

milleti korkutup korkutup duruyorsun, hayır yani bi icraatını da göremedik, m.a. erbil gibi safi çene :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ben de bayramın 1. günü arkadaşın astra gsi arabasını çekmiştim de anneme birileri hemen yetiştirmiş haberi. şimdi ne zaman arabaya fazla kişi bindiğinde bişey diyecek olsam annem hemen kafama kakıyor "istersen bir de arkaya araba bağlayalım, eksik kalmasın" diyor :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

abı sizin evim muhterem hanfendileri ne kadar zalimler sana karsı..valla acıdım simdi sana :D

ne yapalım kardeşim, baba emaneti ne derse susacağız. asıl zulmü kızlar yapıyor, eve gittiğimde biri kulağıma parmağını sokarken öteki gözlerimin arkasında ne var diye görmek için uğraşıyor :D

neyse, şu mazdalar hakkaten çok problemsiz araba değil mi? ben de alacağım bi tane bunlardan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

.. asıl zulmü kızlar yapıyor, eve gittiğimde biri kulağıma parmağını sokarken öteki gözlerimin arkasında ne var diye görmek için uğraşıyor...

Allah bağışlasın Kardeşim...Maaşallah. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Allah bağışlasın Kardeşim...Maaşallah. :)

Allah razı olsun, cümlemizin... :)

işte bu yüzden senin kızlarını ilk gordugum andan ıtıbaren cok sevıyorum >:D:666:

ama onlar seni hiç sevmiyor, aynı benim gibi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

gülnur hanım Ayşegülü çok sevmiş...Ayşegüle soytleyeyımde kar lastıklerını ve bundan sonra yapacagın gızlı saklı masrafları yanlıslıkla agzından kacırmasın...bizde yakında o taraflara gelıp sana mangalda balık falan yaptırmayı dusunuyorduk :D

sen gel ben sana özel bir balık ayarlayacağım. ha bu arada gülnur'un kar lastiklerinden haberi var. geçen haftaki o kar yağışında annesi ve kendisi kar lastikleri sayesinde babasına ulaşabilmişti ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

kaya balığı sever misin? :D

arkadaş, forget pistonları hiçbir zaman öğrenemeyecek öğrenmesi mümkün değil. fiyatlarına baktın mı hiç istonların? 550 amerikan dalırs + gümrük + şiping= ohooo anasının hörekesi kadar para yapıyor. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bu hafta gıdemedım ama haftaya bende pazara cıkartırım arabayı...bır sure senın kafa yordugun bu mod ıslerıyle alakam olmaz... sonrasında allah ne verdıyse :D

henüz bir cevap vermedi ama Hakan gsi corsayı satıyor. birisinden haber bekliyorum diyor. ona senin lantisi söylemiştim geçen hafta, olabilir demişti. eğer tamam alalım derse, lantisi bana söylediğin fiyattan Hakan'a alırız. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...