Jump to content

Ebay - Paypal üyelik ve Ebay alışveriş [Resimli Anlatım]

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Daha önce sanal kartımı tanımlayamadığım için paypal accountumu ve dolayısı ile ebayi  kullanamıyordum . Meğer Paypal a kredi kartı tanımlarken sanal kartta 4 YTL kadar limit olması gerekiyormuş (önce alıp sonra onay verince iade ediyorlar). Şimdi bu kısmını geçtim artık daha güvenli bir şekilde birşeyler sipariş edebilirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 130
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

15

• Selman

8

• SWeeT6six6

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 2 hafta sonra ...
  • 9 ay sonra ...

arkadaşlar ebay dan  aynı satıcıdan farklı bir kaç ürün nasıl alabilirim birtürlü beceremedim.Bilgisi olan yardımcı olursa iyi olur böylece kargo ücreti az ödemiş olma ihtimali varmı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ebay da bir sepet içinde toplama ihtimali yokmu acaba satıcı aynı çünki

ürünün sayfasında üstte sagdaki kutucukta satıcıya soru sor bölümü var ordan ulasıp almak istediginiz ürünleri sıralayıp hepsini tek seferde almak istiom diyin o yönlendirir.. benim daa önce bu iş için denedigim bi yol var.. şöleki; satıcıyla irtibata gecip birden fazla ürün icin kargosuyla birlikte bi fiyat isteyin eger tamam derseniz sizin mail adresinize tüm bu parcalar icin tek bi elektronik fatura yollamasını isteyin ve o faturada tek tek almak istediginiz parcalar sırayla gözükecektir.. faturanın altında "paypal paynow" butonu var ona tıklayınca direk paypal hesabınıza gidiosunuz ve ordan para transferini yapabiliosunuz..

direk paypal den para transferi de yapılabilir ama bu sekil daa saglam, elinizde fatura oluyor ve faturada tüm parcalar listelenmis vaziyette..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabii 100Euro'yu aşarsa toplu gönderimde mallar gümrükte takılıyor. Bende sizi firmamızın AHL şubesi veya Dudullu merkez'e yönlendiriyorum :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...