Jump to content

BMW 7 Serisi 40 Yaşında


Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

qfvf5s82.jpg

 

BMW, 1977 yılında yollara çıkardığı 7 Serisi’nin 40. Yıl dönümünü kutluyor. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında sadece 200 adetle sınırlı özel bir seri üretim programına giriyor.

BMW 7 Serisi, 1977 yılında 2500 modelinin takipçisi olarak pazara sunuldu. Aradan geçen 40 yıl boyunca nesiller değişti, ve her nesille BMW 7 Serisi daha da büyüdü, daha da gelişti ve çok ama çok daha teknolojik bir yapı kazandı. 

BMW, Frankfurt Otomobil Fuarında 7 Serisi’nin 40. Yıl dönümünü kutlayacak. Fuarda yıl dönümü için geliştirilen ve 200 adetle sınırlı sayıda üretilecek olan özel bir seri tanıtılacak. Özel seri Ekim ayından itibaren müşterilere teslim edilecek.

 

wmmny2b8.jpg

Özel seri 7 Serisi; tamamen müşterinin siparişine bağlı olarak normal ve uzun olmak üzere iki farklı dingil mesafesiyle üretilebilecek. Standart 7 Serisi modelleri gibi 6, 8 ve 12 silindirli motorlar özel seride de kullanıma sunulacak. 

Yine müşterinin isteğine bağlı olarak bu motor dört tekerlekten çekişle kombine edilebilecek. Dingolfing tesislerinde üretilecek olan BMW 7 Serisi özel edisyonu müşterinin isteğine göre kişiselleştirilebilecek.

 

9xet7fdc.jpg

40.yıl dönümü özel serisi birkaç özel gövde rengi ile standart 7 Serisi modellerinden ayrışıyor. Ayrıca M raflarından alınan özel bir aerodinamik paket devreye giriyor. Dış görünüm 20 inçlik jantlarla tamamlanıyor. Bunun dışında B sütunlarına ve kapı eşiklerine 40. Yıl logosu işleniyor.

Dış görünüm gibi iç mekanda da özel deri döşemeler ve alcantara tavan kaplaması devreye giriyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 yıl sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...