Jump to content

Titanyum gri Mazd3'e ne renk kaliper boyası?

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Pederi hiç karıştırma bence, sen Valide Hanım'dan tırtıklamaya bak....Yok eğer para değil de yeter ki farketmesin diyorsan, merak etme, farketmez..... ;D ;D

Para değil mesele. Araba için kendi bütçem yetiyorsa yapıyorum, kimseden istemiyorum.

Şöyle bir sorun var ki benim ağzım durmaz pek. Birşey gizlemeyi sevmem, söyleme ihtimalim yüksek. Kaldı ki; bu diğerlerinden farklı birşey, fark etme ihtimali yüksek.

Hayır her seferinde orjinaliyle oynama diyor ama en son patlayacak diye korkuyorum. Babam da senin gibi orjinalci yani :)

Yarın gidip alıcam sabah, pazara kadar burada. Bir nabız yoklaması yapmayı düşünüyorum cam filmi ile. Kabul ettirirsem; kaliperleri de aradan çıkarırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

10

• MuRDoC_111

13

• SWeeT6six6

27

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

yaylar hakkındaki yorumu "lastiklerin havası mı inik, çok sert araba" demek oldu... :D

Süper :D

Ya benim bozulduğum; bir tanıdığımızda 140+chip 170hp modifiyeli golf (WOLF) var. Onu sürekli övüp durur; bana gelince orjinaliyle oynama der.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Para değil mesele. Araba için kendi bütçem yetiyorsa yapıyorum, kimseden istemiyorum.

Şöyle bir sorun var ki benim ağzım durmaz pek. Birşey gizlemeyi sevmem, söyleme ihtimalim yüksek. Kaldı ki; bu diğerlerinden farklı birşey, fark etme ihtimali yüksek.

Hayır her seferinde orjinaliyle oynama diyor ama en son patlayacak diye korkuyorum. Babam da senin gibi orjinalci yani :)

Yarın gidip alıcam sabah, pazara kadar burada. Bir nabız yoklaması yapmayı düşünüyorum cam filmi ile. Kabul ettirirsem; kaliperleri de aradan çıkarırım :)

ya bu işe de hiç aklım ermiyo ya,araba benim babam ne karışır ne yaptırdığıma...sağolsun aldı etti ama gerisine karışmasın,karışmaz da zaten  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bu işe de hiç aklım ermiyo ya,araba benim babam ne karışır ne yaptırdığıma...sağolsun aldı etti ama gerisine karışmasın,karışmaz da zaten  ;D

Bizde durum farklı Volkan. Pederin görev yerinde kullandığı sivil plaka bir aracı var şahsına ait olmasa da ancak; Ankara'ya gelince araba ona kalıyor. Bize ait ikinci bir araba yok yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla alemsiniz yav, benim peder de dün ikinci defa bindi arabaya, Çeşme'de park edince epey bir etrafında dolaştı durdu, ben, ön tampon, zipoyler ve filmlere bir laf bulacak herhalde derken, yanıma gelince dedi ki, lastikler japon malı olm, iyidir onların kauçuğu.........

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla alemsiniz yav, benim peder de dün ikinci defa bindi arabaya, Çeşme'de park edince epey bir etrafında dolaştı durdu, ben, ön tampon, zipoyler ve filmlere bir laf bulacak herhalde derken, yanıma gelince dedi ki, lastikler japon malı olm, iyidir onların kauçuğu.........

:clap:

Abi sende bu lastikler japon yollarına göre yapılmış, çok ses yapıyor bizim yollarda deseydin  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:clap:

Abi sende bu lastikler japon yollarına göre yapılmış, çok ses yapıyor bizim yollarda deseydin  :tey:

Katılıcaktım gülmekten neredeyse Enes, adam arabayı bırakmış, lastik imalatçısına bakıyor, ben daha bilmiyordum valla ne malı olduğunu lastiklerin, gözlüklerini takıp eğildi, Japon dedi iyi mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Katılıcaktım gülmekten neredeyse Enes, adam arabayı bırakmış, lastik imalatçısına bakıyor, ben daha bilmiyordum valla ne malı olduğunu lastiklerin, gözlüklerini takıp eğildi, Japon dedi iyi mi?

:D Eee abi eski renocu. Büyükbabam da öyle; birkaç 12, sonra fransız 9, 21manager, 96 laguna ve 2004(sanırım) laguna. Bakmaz öyle film, spoiler. Bakacağı yerler belli :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim babam da egzoz için koşa koşa eve gelmişti, "Helin, arabanın egzozu patlamış, bağırıyor bu araba!!!" demişti endişe içinde canım babam :D Ben de "aaa, ewet babacım ya, kaçak var heralde" dedim. Meğer babam arabayı yıkamacıya bırakmış içerdeki egzozun vana düğmesini bulmuş ve açık bırakmış arkadaş.. Sonra ben bunu fark ederek koşarak arabaya indim babamdan önce, ve düğmeyi kapadım.. Babam da arabaya inince "Helin, bu araba niye bağırmıyo sende ya, demin bangır bangır bağırıyordu bu!!!" demişti ve arabanın dört bir yanını incelemeye başlamıştı :D :D

Neyse konuyu dağıtmayalım...

Bir de Porsche'den gör bakalım kırmızı kaliperleri..

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim babam da egzoz için koşa koşa eve gelmişti, "Helin, arabanın egzozu patlamış, bağırıyor bu araba!!!" demişti endişe içinde canım babam :D Ben de "aaa, ewet babacım ya, kaçak var heralde" dedim. Meğer babam arabayı yıkamacıya bırakmış içerdeki egzozun vana düğmesini bulmuş ve açık bırakmış arkadaş.. Sonra ben bunu fark ederek koşarak arabaya indim babamdan önce, ve düğmeyi kapadım.. Babam da arabaya inince "Helin, bu araba niye bağırmıyo sende ya, demin bangır bangır bağırıyordu bu!!!" demişti ve arabanın dört bir yanını incelemeye başlamıştı :D :D

Neyse konuyu dağıtmayalım...

Bir de Porsche'den gör bakalım kırmızı kaliperleri..

Hikaye güzelmiş :)

Evet budur benim rengim sağolasın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Helin geçen gün furkanla konuştum,seni maslak yolunda görmüş ama yetişememiş.Abi Helin çok hızlı araba kullanıyor takip edeyim dedim beceremedim diyor.Görürsen söyle dedi.Toplantıda göremediğim için şimdi söylüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Helin geçen gün furkanla konuştum,seni maslak yolunda görmüş ama yetişememiş.Abi Helin çok hızlı araba kullanıyor takip edeyim dedim beceremedim diyor.Görürsen söyle dedi.Toplantıda göremediğim için şimdi söylüyorum

:-[ ne diyim şimdi bilmem ki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şöyle anlatayım kısaca:

Arabanın egzoz sisteminin orta susturucu kısmına bir silecek motoru konuluyor, içeriye de kaput açma düğmesinin altına da bir düğme yerleştiriliyor. Orta susturucunun orda bir mandal bulunuyor ve silecek motoru da o mandalı çalıştırıyor. Dolayısıyla düğmeyi içeriden açtığım anda orta susturucudaki mandal da açılıyor veeeee orta susturucu iptal... bam bam bam bir güzel ses çıkıyor... Sonra düğmeyi içerden kapadığım anda orta susturucu yine devreye giriyor ve sessiz sessiz kuzu kuzu gitmeye devam ediyor araba.. Fakaaaat şimdilerde bu düğmem bozuldu ve yaklaşık 3aydır araba her an orta susturucu iptal olarak gidiyor.. Yani her ne kadar subarular kadar olmasa da arabadan belli bir egzoz sesi çıkıyor :D :D

Bu kadar alıştıktan sonra buna, normal bir arabaya binince hiç keyif vermiyor ama uzun yolda felaket baş ağrıtıyor.. O yüzden de müzik son ses gitmek zorunda kalıyorum :-[ Yani sistem doğru çalışsa çok güzel de bu düğme olayı herkes de sorun çıkardı bildiğim kadarıyla.. İyi bir ustaya yaptırılırsa çok güzel bir sistem.

Bu sistem polis abilerimin önünden giderken çok hoş oluyor... Onları gördüğüm anda kapatıyordum, etraflarına bakıyorlardı nerden geliyordu bu ses diye :D

Bilmem anlatabildim mi...

Performansa gelince de hiç bir değişiklik yok.. ama hani belki azıcık bir fark olduğunu söyleyebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağol helin çok güzel anlatmışın inanki ilk defa duyuyorum ama süper bir olay ya ben bunu buralarda yaptıramam.bilen yapan yerde yoktur zannetmiyorum.biz eskiden susturucuyu matkapla delerdik iyi ses çıksın diye

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mucahit abi bak bir şey daha öğrendik değilmi ?

"Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp"

Sağolasın Helin, ellerine sağlık :)

Not: Bu mesajı aslında yarım saat önce yazdım ama atmayı unutmuşum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...