Jump to content

Vites Kılıfı

tansu87
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aliexpress’ten aldığım deri vites kılıfı. Yine sade bir şey seçtim. Aslında aldığım üründe mazda yazısı logosu yoktu. Ama böyle de fena değilmiş  

İlk denemelerde dikişe başladığım yerde potluğu aşamadım. Her seferinde ilk dikişi atıp iki yakayı birleştirdiğimde o bölge şişiyordu. Potluk oluyordu. Birkaç kez söktüm taktım. En sonunda çözdüm olayı. İlk birkaç dikiş atıp kılıfı iyice gerdirdim. Yani vites düz durduğunu düşünün. Avucumun içiyle sürekli çocuğun saçını önden geriye doğru okşar gibi kılıfı geriye doğru gerdire gerdire dikince potluk kayboldu. 

Ek: Vitesi yerine takıp fotoğraf çekince görmedim ama şu an fotoya bakınca m harfinin orada bir potluk olmuş  ama gerçekte gözükmiyordu. M harfinin ışık kırılmasına bakılırsa dümdüz gözüküyor. Pot yok gibi. sanırım takarken döndürürken oluştu  ya da ışık yansıyor.

1D1CC451-99D4-439A-B64A-DA4CDADA9EB6.jpeg

87A73748-EB9C-4778-894F-AAEE35B38874.jpeg

F0AECBF6-B35A-4CF3-9911-9DBB709D2026.jpeg

CF20CA11-A248-43C1-900C-C1BC2AC20B1F.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, Mehmet Özdemir :

güzel olmuş benim hoşuma gitti. topuzun orijinal derisi yıpranmış mıydı?

Yok yıpranmamıştı ama 1 sene sonra sanki yıpranacak gibiydi. Yıpranmasın diye taktım zaten. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fotograftan mi logo sanki eskimiş gibi duruyor geldi ben sevemedim. olmasaymış sanki daha iyi olabilirmiş. tabiki zevkler ve renkler tartisilmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, ediz07 :

fotograftan mi logo sanki eskimiş gibi duruyor geldi ben sevemedim. olmasaymış sanki daha iyi olabilirmiş. tabiki zevkler ve renkler tartisilmaz

Zaten logosuz diye aldım. Cafcafı sevmediğim için dikiş ipliğini bile siyah seçtim. Satıcı logolu göndermiş. Kullanayım dedim. Geri de gitmez. Hak da yemeyelim diye ücreti iade etmedim. Logo silik. Biraz kullanımda umarım komple silinir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...