Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Bagaj Kilidi Hakkında

Kırmızı cx 3
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar kısaca özetlemek gerekirse aracımı içten sürücü kapısından tüm kapılarımı kilitleyip avm önüne geldigim de güvenlik bagajı kontrol etmek istemesiyle içten kapı kilitlerini açtım güvenlik bagaja baktı ancak ben kapattı zannedip yine sürücü kapısından kapıları kilitledim sonra aynadan baktığımda güvenlik halâ bagajı kapatmaya çalışıyordu tekrar açtım kilitleme sisteminden ama bagajı kapatırken eskisi gibi değil zorlanarak kapanıyor artik iki üç kez bagaj kapağını vurmak zorunda kalıyorum kapatmak icin acaba kilit sistemini tekrar mi programlaniyo yada başka bi çözümü varmi eskisi gibi tek kapatmada hafif bi şekilde kapanıyordu şimdi ise uğraştırıyor. (ARAÇ MAZDA 3 2016 POWERSENSE)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Mehmet Özdemir :

programlamayla ilgili değil de kapı kilit mekanizmasının mekaniğiyle ilgili bir problem yaşıyorsunuz sanki.

Bende oyle dusunuyorum Mekanik olarak sıkıntı var diye ama hiç kapanmaması gerekiyo bi kaç zorlama sonrası kapanıyor acaba çentik gibi bişey varda onumu kaldırmak gerek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Kırmızı cx 3 :

Bende oyle dusunuyorum Mekanik olarak sıkıntı var diye ama hiç kapanmaması gerekiyo bi kaç zorlama sonrası kapanıyor acaba çentik gibi bişey varda onumu kaldırmak gerek

bağaj kilitlerinde böyle bir şey olduğuna hiç rastlamadım en azından benim 2. nesil mazda3'ümde yoktu. konya servisindeki arkadaşlar ilgili ve güleryüzlü çalışanlar, müsait bir zamanınızda uğramanız en iyisi bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mehmet Özdemir :

bağaj kilitlerinde böyle bir şey olduğuna hiç rastlamadım en azından benim 2. nesil mazda3'ümde yoktu. konya servisindeki arkadaşlar ilgili ve güleryüzlü çalışanlar, müsait bir zamanınızda uğramanız en iyisi bence.

Evet selim bey var servis müdürü bende oraya gidiyorum gerekli özeni gösteriyorlar sağolsunlar bende arkadaşları yonlendiriyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...