Jump to content

3. Nesil M3 Bagaj İyileştirme

Omur_Karaman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Bagajı açtıkça içim bir hoş oluyor, şu görüntüyü gördükçe heyheylerim tepeme geliyor.

Bu durum sizlerde de var mı, iyilestirme adına ne yapabilirim acaba?

WhatsApp Image 2019-05-10 at 11.38.41 (1).jpeg

WhatsApp Image 2019-05-10 at 11.38.41.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İttirince fiilin arkasında takılı kalmıyor mu? 

Kalmıyorsa eğer, fitilin alt kısmından içeri girecek L şeklinde bir parça ile o trim tutturulabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten bizim bagajlar ne kadar uyduruk yapılmış. Kapak kağıt helva gibi. Açarken hafiflikten elinden kaçıyor. Fotoğrafta görünen aralanmalar benim araçta da var. Resmen tasarım hatası. Başka bir araç sahibi görse bunun her tarafı sökülmüş uyduruk aydırık geri takılmış diye düşünür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapağın hafif olması ve genel olarak hafiflik çok iyi aslında ama kumaş işçiliğine bahane yok gerçekten. Suzuki Honda hepsinde böyle, Subarularda daha düzgün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mutlu Tekir :

İttirince fiilin arkasında takılı kalmıyor mu? 

Kalmıyorsa eğer, fitilin alt kısmından içeri girecek L şeklinde bir parça ile o trim tutturulabilir. 

bir süre sonra yine geliyor bir sekilde öne yapıstırayım diye düsündüm hala da düsünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, Omur_Karaman :

bir süre sonra yine geliyor bir sekilde öne yapıstırayım diye düsündüm hala da düsünüyorum.

L weatherstrip ile ilgili görsel sonucu

Bence böyle L şeklinde bir fitil işinizi görür. Yapışkan kısmını bagaj fitilinin altına gömün, bagaj fitilinin de baskısıyla bu L fitil hiç çıkmaz. Aşağı doğru yapacak L kısmı da o bagaj triminin öne gelmesini engeller. Eğer L fitilin alta doğru olan kısmı çok öne doğru çıkıntı yapıp görüntü kirliliği oluşturursa da birazcık kesip boyunu kısaltırsınız. 

Ya da bu işle uğraşmayıp çift taraflı bantla destekleyebilirsiniz. Veya metal bir çubuk bulup elinizle şekillendirip bu bagaj triminin uçlarının arkasına yapıştırırsınız, böylece bagaj triminde kırışıklık olup bagaj fitilinin önüne geçmesini engellemiş olur.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende de var ben çözdüm sorunu. yapışkanlı cırtcırtlar var. 3m falan alırsanız sorun çözülüyor. karşılıklı yapıştırıp sabitliyorsunuz. 

(bu arada bu kadar kalitesiz döşeme görmedim gerçekten. benim eski mazda 2 daha iyiydi, hem koltuk hem döşeme anlmında. bagaj kapağındakini resmen falçatayla eğri kesmişler:) kalan kısmı birebir oturmasa diyecem başka arabadan uydurmuşlar. 

https://www.google.com/search?q=3m+cırt+bant&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=simvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjChdTL8pHiAhXk8KYKHUoxCisQ_AUoAnoECAwQAg&biw=360&bih=654

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...