Jump to content

2. nesil Mazda 3 Kabin İçi Modifiye

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir kaç uygun fiyatlı mazda 6 baktıktan sonra aracımı kullanmaya devam kararı aldım.

Aracımın kabin içerisinde kaliteyi artırmak için ne yapabilirim?

Örneğin gözüme batan yerler olarak, orta konsolu deri kaplama yapabilir miyim? Kapıdaki kumaş döşemeleri değiştirip koltuklara kılıf almak işe yarar mı?

Aliminyum görünümlü yerlere,cam otomatiği bölümlerine ve kapı açma yerlerine piano black kaplama yaptırdım. Çok iyi durdu.

Ön konsola ve teypteki plastik kalitesine diyecek yok zaten. Önünde eski mazdalar olduğu halde konsolu o ucuz malzemeyle  kaplayan mühendislerin ellerinden öpüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uğraşmaya değmez bence. Kolçaktaki deri bence fena değil. Dümdüz takoz plastik değil ya çok şükür. :D

Aracın koltuk döşeme rengine göre koltuk kılıfı alınabilir.

Android multimedya öneririm, aracın havasını değiştiriyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Mutlu Tekir :

Uğraşmaya değmez bence. Kolçaktaki deri bence fena değil. Dümdüz takoz plastik değil ya çok şükür. :D

Aracın koltuk döşeme rengine göre koltuk kılıfı alınabilir.

Android multimedya öneririm, aracın havasını değiştiriyor.

Kolcak degil de orta konsolu ve bardaklik kapagini kastediyorum. 

Ekrani olan arkadaslarimin istisnasiz hepsinde dokunmatik sorunlari var. Alip da pisman olmak da var. Ses ayri bir olay. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Lupara :

Kolcak degil de orta konsolu ve bardaklik kapagini kastediyorum. 

Ekrani olan arkadaslarimin istisnasiz hepsinde dokunmatik sorunlari var. Alip da pisman olmak da var. Ses ayri bir olay. 

Meslektaşım Erkan hoca da aldı benim aynı multimedyadan. İkimiz de ses kalitesinin arttığını deneyimledik. Dokunmatikle alakalı en ufak sıkıntı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, Lupara :

Bugun bir c5, bir de 3008 vti bakacagim.

Onlari da begenmezsem sizin aldiginiz doubledan bir tane alabilirim o halde. 

İkisi de güzel araçlar. Araç değiştirme kaşıntısı gelmiş bence, ya bir süre başka araba kullanıp arabanızın değerini anlayın ya da satın gitsin. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...