Jump to content

Otom Store koltuk kılıfı faciası

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hepsiburada dan aşağıdaki koltuk kılıfını aldım. 700 küsür liraya.

https://www.hepsiburada.com/otom-mazda-3-2009-2013-j-125-fume-araca-ozel-koltuk-kilifi-p-OTOMSPC44003K-125?magaza=Otom Oto

Kalitesini geçtim. Problem değil. Zaten kaliteli birşey beklemiyordum.

Ama gelen ürün resimdeki değildi. Bize araca uyumlu (herhalde çünkü takmadım) ama dümdüz bir kılıf gönderdiler. Aşağıya resmini ekledim.

Satıcı, görseldeki ürünün başka bir markaya ait olduğunu, sizin aracınıza aynı ürünün gönderilemeyeceğini söyledi. Bana gönderilen kılıfın resmini ilana koysalardı zaten almazdım.

Yani Ahmet gösterip Mahmut satıyorlar.  Kılıf almayı düşünen varsa uzak dursun.

WhatsApp Image 2019-05-21 at 16.34.06.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İçinize sinmediyse iade edin bence bu tarz satıcılara hep uyuz olmuşumdur, köylü kurnazı mantığı ile ticaret olmamalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İade ettim zaten. Cidden şark kurnazlığı. Bir de paketi açtıysanız iade alamayız dediler. Hayrım olsun dedim.

Aliexpressden almak yerine para, ülke esnafına gitsin dedim. Pişman oldum.

Ondan sonra esnafın hali ortada diyorlar. Sen dürüst çalışmıyorsun ki.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazı ilanlarda ürün görseldeki ile farklılık gösterebilir gibi bir yazı yazıyorlar. Demek ki direkt uzak duracağız onlardan. Ben iyice emin olmadan internet üzerinden alışveriş yapmıyorum. Geçmiş olsun. İade etmeniz iyi olmuş sonuçta hakkınız var kullanmışsınız. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

internet alışverişlerinin dezavantajlarından birisi de gönderilenle resmedilenin uymaması sorunu. böyle bir durumda kalmamak için satıcıyla görüşüp, detaylı foto göndermesini istiyorum. satıcı ilgili biriyse hiç ikiletmeden yardımcı oluyor, yok değilse zaten satın almaktan vazgeçiyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, Mehmet Özdemir :

internet alışverişlerinin dezavantajlarından birisi de gönderilenle resmedilenin uymaması sorunu. böyle bir durumda kalmamak için satıcıyla görüşüp, detaylı foto göndermesini istiyorum. satıcı ilgili biriyse hiç ikiletmeden yardımcı oluyor, yok değilse zaten satın almaktan vazgeçiyorum.

İlandaki urunun baska, gonderilen urunun baska olmasi ayip birsey. 

Urun ayni degilse ilan basliginin da farkli olmasi gerek. 

Mazda 3 uyumlu kilif yazip, baska bir model gondermek musteriyi kandirmak. 

Eminim aliexp den alsaydim ilan resmindeki malzeme gelirdi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir ara ben de araştırmıştım hatta kendi sitesinden istediğiniz renge ve malzemeye göre özel yaptırılmasına imkan vermesi güzeldi. Kendi sitesindeki foto gibi gelmesi lazım, iadeyi kabul etmesi gerekiyor. Aliexpressten almış olup yanlış gelse paranın hepsini geri alabilirdiniz.

https://www.otomstore.com/u/110701/otom-mazda-3--2009-2013--special-kumas-airbag-uyumlu-araca-ozel-oto-koltuk-kilifi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@ediz07

Gelen kilifin fotografini ekledim. Yan bolmelerdeki serit  desen ve capraz dikis yoktu. Bimde 70 liraya satilan kiliflar gibiydi.

Sitelerindeki kilif, zaten benim almak istedigim kilifti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...