Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Aracıma LPG Taktıracağım (ankara)

Prejtr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni aldığın 2007 model Mazda aracımı LPG taktıracağım aracım manuel tavsiye edebileceğiniz usta veya yer varmıdır hangi markayı tavsiye edersiniz ve bu olayı hakkında bilmem gereken bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mocan brc de iyidir. zaten mavidenizler ile birlikte yetkili bayidir. ben mazda 2'ye orada taktırmiştım ve çok memnun kalmıştım. oldukça ilgililer. kesinlikle tavsiye ederim. başka marka takacaksanız bilmem tabi. ama brc ise adresler belli.

şahsen mocan'ı tercih ederdim çünkü oradaki abi oldukça ilgili. her zaman ayarları yolda yapar. 

bir arkadaşım da  2007 mazda 3'üne mavidenizler'de taktırdı. 2 yıldır sorunsuz kullanıyor o da. tercih sizin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

46 dakika önce, Katil Balina :

mocan brc de iyidir. zaten mavidenizler ile birlikte yetkili bayidir. ben mazda 2'ye orada taktırmiştım ve çok memnun kalmıştım. oldukça ilgililer. kesinlikle tavsiye ederim. başka marka takacaksanız bilmem tabi. ama brc ise adresler belli.

şahsen mocan'ı tercih ederdim çünkü oradaki abi oldukça ilgili. her zaman ayarları yolda yapar. 

bir arkadaşım da  2007 mazda 3'üne mavidenizler'de taktırdı. 2 yıldır sorunsuz kullanıyor o da. tercih sizin.

Hocam telefonla görüşrüm pirins e dönmüşler onlarda. Pirins mantıklı geliyor şuan 2800 fiyat verdiler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kit markasından daha önemli birşey varsa o da ustadır, yolda lpg ayarı yapmasını bilen ustadır. Yol ayarı yapmayan yerlere lpg taktırmayın. 

Brc yi bulunduğu yerde iyi usta olmayanlara tavsiye ediyorum. 

Ankarada önerdiğim tek yer şaşmazlardaki quattro garage dır. 

Brc nin bahsi geçen firmalarında yol ayarı yapamama ve hiç gerek yokken boşuna bobin değiştirten durumları duydum. 

Önereceğim kit ise atiker grand obd dir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Prejtr :

Hocam telefonla görüşrüm pirins e dönmüşler onlarda. Pirins mantıklı geliyor şuan 2800 fiyat verdiler

benim zamanımda brc idi. yine de @Mutlu Tekir hocamızın dediği gibi aslolan ustadır. bu yüzden yine mocan'ı tercih edebilirsiniz. prins icin fiyat iyi gibi, bilmiyorum şimdiki fiyatları.

ben 10 binde bir bakıma her girdigimde usta arabayla bilgisayarını alir yolda ayarını düzenler verirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Prejtr :

Prins'in Technomax'i ise hiç taktırmayın değmez. Silverline aşağısını taktırmayın Prins'de. Silverline'ın fiyatı da gereksiz pahalı. Sonuçta kapı yine Atiker Grand Obd'ye geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, Mutlu Tekir :

Prins'in Technomax'i ise hiç taktırmayın değmez. Silverline aşağısını taktırmayın Prins'de. Silverline'ın fiyatı da gereksiz pahalı. Sonuçta kapı yine Atiker Grand Obd'ye geliyor.

lovatoya ne diyorsunuz hocam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Prejtr :

lovatoya ne diyorsunuz hocam

Lovato da güzeldir ama ısrarla Quattro Garage ve Atiker obd tavsiye ediyorum. Gidin görün derim. Firmayı da araştırın. Bekir Bey yazılım yönünde çok iyidir.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mocan otogazda prins technomaz lpg takıldı. Çok ilgili ve işini iyi yapan bir işletme tavsiye ederim. Şuan kitten memnunum, bir kez motor ışıgı yandı onuda söndürdüler olumsuz bir durum olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

•  
    5 saat önce, Prejtr :

Mocan otogazda prins technomaz lpg takıldı. Çok ilgili ve işini iyi yapan bir işletme tavsiye ederim. Şuan kitten memnunum, bir kez motor ışıgı yandı onuda söndürdüler olumsuz bir durum olmadı.

Hayırlısı olsun kaça mal oldu montaj 
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Prejtr :

hayırlı olsun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20.06.2019 at 20:44, Katil Balina :

hayırlı olsun. 

20.06.2019 at 20:17, ozgur35 :
  •   Hayırlısı olsun kaça mal oldu montaj 

Teşekkürler 2800 e prins technomax takıldı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş