Jump to content

Orijinal Mazda Paspas Muhabbetleri

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Mücahit

10

• mebbasayar

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Tamam,bunun için "paspas" yazıp bir boşluk bırakıp numarasını yazın ve 546 417 99 59 a sms gönderin:)

Şaka bir yana gerçekten sipariş verebilir ve isteyenlere de ilk yardım çantasında iskonto yapabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3600-78-634 ile GJ6A-V0-351 arasındaki farkı ve hangi fiyatın geçerli olduğunu öğrenince söz ben de verecem sipariş :D Yanında da bir de  yardım çantası alıcam :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vay. şimdiden kampanyalar başladı. :) tolgay bey distribütör siparişi versek bi indirim var mı ona da :-[

Tabii ki indirim var.Parça no ya da şasi bildirin fiyatında yardımcı olayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Dediğim gibi bana model numarası ve sayı belirtin yeter.Ben siparişi geçerim,gelince de kargo ile gönderirim.Hatta paspas alana ilk yardım seti yarı fiyatına :)

2 paspas alana bedavamı ilk yardım seti :D

benimde gecerli özelden hesap numarası verirseniz size havala yaparım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilgi için teşekkürler. Şu andakinden çok daha güzel duracağı kesin, fiyatlar son ikisi hariç fena da değil ama farkları tam olarak anlamadım. Plastik olanın 65 YTL olması da ilginç geldi. Bir de o dipteki yuvarlak ne için bilginiz var mı ?

Ben bu msjı yeni gördüm kusura bakma.O delik paspası arabaya sabitlemek için kullanılıyor.Bir nevi kilit.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bu msjı yeni gördüm kusura bakma.O delik paspası arabaya sabitlemek için kullanılıyor.Bir nevi kilit.

Güzel birşey.. Fiyat ve farklılık konusu da netleştimi tamamdır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 paspas alana bedavamı ilk yardım seti :D

benimde gecerli özelden hesap numarası verirseniz size havala yaparım

Siz Mazda 6 için bir bez bir de kauçuk paspas istiyorsunuz sanırım ama gene de parça numaralarını belirtirseniz daha sağlıklı olur.Siparişinizi özelden msj atarak, önümüzdeki hafta çarşambaya kadar verebilirsiniz.İsterseniz İlk yardım çantasında da %10 iskonto uygulayabilirim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dediğim gibi bana model numarası ve sayı belirtin yeter.Ben siparişi geçerim,gelince de kargo ile gönderirim.Hatta paspas alana ilk yardım seti yarı fiyatına :)

ama az önce yarı fiatına demiştiniz. noldu % 10 oldu. alla alla  :nea::D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Siz Mazda 6 için bir bez bir de kauçuk paspas istiyorsunuz sanırım ama gene de parça numaralarını belirtirseniz daha sağlıklı olur.Siparişinizi özelden msj atarak, önümüzdeki hafta çarşambaya kadar verebilirsiniz.İsterseniz İlk yardım çantasında da %10 iskonto uygulayabilirim. :)

ne oldu yahu paspas alana yarı fiyatına deilmiydi ilk yardım cantası :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...