Jump to content

1.Nesil Mazda 3 Çelik Sübap Değişimi hk.

serkanozg36
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba 2009 Mazda 3 Touring 1.6 AT sahibiyim.Aracı yaklaşık 10 aydır kullanıyoruz ve 168 bin kmde lpgli.Aracın çekişinde yokuşlarda son zamanlarda güçlük çektiğini gördüm ve çevrede bazı kişilere sorduğumda ve forumlardan takip ettiğim kadarıyla sübap değişimi gerekli olabilir dediler.

Ben İzmir'de yaşıyorum ve çelik sübap değişimi yapan nasıl yaptı ne kadar sürdü ne kadar tuttu nerede yaptırdı gibi sorularım olacak?Bilgilendirirseniz sevinirim.İyi günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, serkanozg36 :

Merhaba 2009 Mazda 3 Touring 1.6 AT sahibiyim.Aracı yaklaşık 10 aydır kullanıyoruz ve 168 bin kmde lpgli.Aracın çekişinde yokuşlarda son zamanlarda güçlük çektiğini gördüm ve çevrede bazı kişilere sorduğumda ve forumlardan takip ettiğim kadarıyla sübap değişimi gerekli olabilir dediler.

Ben İzmir'de yaşıyorum ve çelik sübap değişimi yapan nasıl yaptı ne kadar sürdü ne kadar tuttu nerede yaptırdı gibi sorularım olacak?Bilgilendirirseniz sevinirim.İyi günler.

Fiyatlar günlük kur ve ustanın işçilik fiyatlandırmasına göre değişir. Aşağı yukarı fiyatlar @Zealot un dediği gibi 3-4 bin aralığındadır.

Yapanlar nasıl yaptı, ne kadar sürdü, nerde yaptırdı sorularınızın cevapları forum içerisinde mevcut. O konular içerisinde, konuları açan arkadaşlara sorabilirsiniz. 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...