Jump to content

Mazda 3 Sinyaller Çalışmıyor

Oğuz26
 Paylaş

Çözüme git Oğuz26 tarafından çözüldü,

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba. Aracım 2010 model Mazda 3 benzinli. Aracımı park edip bıraktığımda hiç bir sorun yoktu. Ertesi gün araca gittiğimde anahtar kapıları açmadı ve manuel olarak sadece şöfor kapısını açabildim. Aracın sinyalleri, dörtlüleri ve dış ortam sıcaklık sensörü çalışmıyor. Ayrıca el freni lambası, DSG lambası ve direksiyon işareti olan lamba yanık kaldı. Araçta yolda giderken bir sıkıntı yok, frenler tutuyor. İlk kez başıma geldi böyle garip bir sorun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sigortaları kontrol ettiniz mi?  Eger aracın kitabı varsa kitapta hangi sigortanın nereye ait oldugunu yazar.  Kitap yoksa bunu bilmek zor.  Sigortalara teker teker bakmak gerekebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, Arabalar :

Akünüzün durumunu kontrol ettirerek arıza tespitinde ilerleyebilirsiniz. 

Aküyü bugün gösterdim. Çok az voltaj düşüklüğü var dediler, akü 6 yıllık. İş çıkışı gittiğim için çok bir gösterme zamanım olmadı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, Oğuz26 :

Aküyü bugün gösterdim. Çok az voltaj düşüklüğü var dediler, akü 6 yıllık. İş çıkışı gittiğim için çok bir gösterme zamanım olmadı. 

Genellikle en fazla altı yıl hizmet veriyor aküler. Tabii istisnaları var. Akünün durumundan tam emin olmadan ikinci adıma geçmemeniz isabetli olabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Çözüm

Bugün elektrikçi, elektronikçi sanayide dolaşmadığımız yer kalmadı. Kimisi aküyü değiştir dedi kimisi aracı bırak beynine su kaçmıştır söküp bakmamız lazım dedi hiç birisi kesin bir neden söylemedi. Hiç birini yapmadık, akünün kutup başını söktük tatktık düzeldi. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...