Jump to content

Mazda 3 BL (2009-2013) Ön Konsol Erime Sorunu Kapsamında Dava Açılması Hakkında

fearleast
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar... Mazda 3 2009 Model aracım var ve ön konsol erime sorun bende de oldu... Yargıya pek güven olmasa da bir dava açtım konuyla ilgili İstanbul 11'inci Tüketici Mahkemesinde... Gerektiğinde buradaki görüşleri delil olarak kullanmak veya davada tanıklık da yapabilecek arkadaşlar da olur da çıkarsa o düşünceyle bu başlığın altına bu sorun hakkındaki mağduriyetlerinizi yazmanızı umuyorum.. Bazı aklıma gelen soruları aşağıya yazdım ilave görüşler olursa lütfen ekleyiniz ve bilenler bilmeyenlere bu başlığı bildirsin ki ne kadar çok mağdura ulaşabilirsek o kadar sorunu izah edebiliriz diye düşünüyorum... Tanıklık yapabilecekler lütfen bilgi versin özellikle...

Mazda Ön konsol erime – Google Drive dava ile ilgili dilekçelerimi de ekledim o konuda da ilave görüşlerinizi bekliyorum..

Teşekkürler...

1. Bu sorun başınıza geldi mi ve nasıl bir çözüm yolu buldunuz bulduysanız hangi firmaya ne kadar harcadınız veya bulmadıysanız o haliyle kullanmaya devam mı etmektesiniz?
  2. Hakem heyetine vb başvuran oldu mu hangi gerekçelerle ne gibi sonuç aldınız ?
  3. ABD' de Mazda3 and Mazda6 Warranty Extension Statement linkinde görülen kronik sorun hakkındaki garanti uzatımından haberiniz oldu mu ?
  4. Hangi şehirde hangi yetkili servisle görüştünüz ?
  5. Kronik sorunla ilgili aracınıza ait görselleri de ilave edebilir misiniz bu başlığın altına?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yolunuz acik olsun. 
Benim aracimda erime degil de cizik seklinde catlaklar olustu. 
Herter ve Mepaz, servis musterilerine iyi niyet kasaminda, degisim icretinin bir kismini karsilayabileceklerini soylediler. 
Fakat hem ellerinde hazir olmamasi hem de fiyatin yuksekligi nefeniyle islem yaptirmadim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...