Jump to content

Ön Koltukların Altındaki Kabarıklıklar

sudef
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arka park sensörü ya da tesisat var mı?

Tesisat yok ama park sensörü var,sensörün seside bagajın oradan geliyor,ayrıca onun kabloları olsa niye iki tarafta olsunki Selman abi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hayret bişey, benimde heç dikkatimi celbetmedi.... :D

arabaya binmesseniz celbetmez tabi biriniz motorla geziyo ötekiniz garajda yatırıyo :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabaya binmesseniz celbetmez tabi biriniz motorla geziyo ötekiniz garajda yatırıyo :D :D

Daha bugün 250 km yol yaptım, hakkımı yeme, çok yorgunum yanda oturup çırağı eğittiğimden vesile....:D

şikayet sadece sedancılardamı var bana mı öyle geldi ;D

Güzel bir tespit, değişik bir bakış açısı....:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tesisat yok ama park sensörü var,sensörün seside bagajın oradan geliyor,ayrıca onun kabloları olsa niye iki tarafta olsunki Selman abi

Sesinin nerden geldiği önemli değil, onun vites bağlantı kabloları var neticede ama dediğin gibi neden iki tarafta birden olsun? O kadarını ben bilemem valla ...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde japonların kabloları taban döşeme altından geçireceğini sanmıyorum.Kablolar bir kutu içinde kapı eşiğinin ordan geçiyor olmalı ama Selman abimin dediği gibi park sensörü kablosunu sevgili türk kardeşlerimiz geçirdiyse bilemeyiz:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Arka ayak havalandırma geçiyor bendeki kırıldı hatta artık bir işe yaramıyor. Kötü bir plastik kullanmışlar. Kilolu biri gelip sağlamca basarsa parçalanıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...