Jump to content

Philips DiamondVision H4 5000K ampul

Bodof
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 167
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

37

• NeBiAnd

18

• mazdamx-5

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Anladım abi ama yapcak bişi yok :(Zaten uzunları sadece selektör yaparken ve uzun yolda kullanıyorsun.Zenon taktırmaya değmez(eğer takılıyorsa) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her bi yere xenon takabiliyolar ama dediğin gibi, ne kadar mantıklı olur taktırmak... Aslında ben uzunlara xenon taktırmayı düşünmüştüm, uzun yola gidiyorum bazen, ama selektörlerde problem yaratabileceği konusu var, ilk yakışta güçsüz yanıyo ya...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her bi yere xenon takabiliyolar ama dediğin gibi, ne kadar mantıklı olur taktırmak... Aslında ben uzunlara xenon taktırmayı düşünmüştüm, uzun yola gidiyorum bazen, ama selektörlerde problem yaratabileceği konusu var, ilk yakışta güçsüz yanıyo ya...

Evet abi haklısın O0 Oda var bence senin sislere yakışır. :)İrfan'ınkiler çok güzel olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya ben sisleri sisten başka bi durumda yakmıyorum, sis olduğu zaman da xenon hiçbi işe yaramıyo...

Ok sen bilirsin abi o zamn ne diim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında ben uzunlara xenon taktırmayı düşünmüştüm, uzun yola gidiyorum bazen, ama selektörlerde problem yaratabileceği konusu var, ilk yakışta güçsüz yanıyo ya...

hiç problem yok Okan gönül rahatlığıyla taktırabilirsin,aksine çok daha etkili oluyo  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selektörde bi problem olmuyor sanırsam ancak sisli havada burnunun ucunu bile görmüyormussun_xenonları taktırdıgım yerde adama sormustum sakın öle bir hataya düsme, 1 tane sarı yanan ampul her halukarda bırak demişti_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi genel için söylüyom zaten bide benim uzun yol olabiliyor tatillerde 8:)_bi izmir de yoktur heralde onun dısında kar yağan memleketler basta olmak üzere baya sıkıntı cekerler sis konusunda yani bastan uyarmak lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya hepsi beyaz olsa ne olur,burda nerede görücez sis filan  8:)

Volkan abi Okan abi uzun yol yapıyormuş zaten öle dedi kendisi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben uzun yola çıkıyorum bazen, mesela bu yaz Bursa - Ankara yaptım, Bolu Dağı'nda göz gözü görmüyodu... Gerçi sarı ampul de olsa yine pek bişey göremiyosun, yolun kenarında yanıp sönen ışıklar var, onları ve önündeki arabanın ışıklarını takip ediyosun... Ama uzunlara xenon'u ciddi ciddi düşünmeye başladım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya hepsi beyaz olsa ne olur,burda nerede görücez sis filan  8:)

Doğru söylön Volkan.Sen zaten renoyu kullanıyorsun.Eh ince işlerede sisli havalarda çıkmıyon.  :fiuw: Ne gerenk sana sarı ampul. ;D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...