Jump to content

LPG Dönüşüm Kiti Önerileri

Guest Osmanlı1299
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

seferihisarlı mazdacı

Dostum benim araçta seninkinin aynısı daha 15 gün önce karabağlar 2a mühendislikte kendileri brc nin ege bölgesi ana bayisidirler orada brc taktırdım fiyat 600 tl, kullandıkları malzeme çok kaliteli 450 tl ye yerli markalarda var ama yakıt olsun ayar problemi olsun çok farkediyor arabayı uzun süre kullanmayı düşünüyorsan brc den şaşma zaten yakıttan hemen aradaki farkı geri alırsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

atikermi allah korusun abi ben atiker tesisatlı 2 arac kullandım hep sorun motoru elimize verecek. tekleme bitmez gaz ayarı standart iş olur. tamirci kankin olur...

tavsiyem kullandığımdan değil kullananlardan dolayı BRC

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimde BRC bende hayet memnunum yakışı etrafımdaki araçlara göre iyi, adem ustada baktı oda beğendi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün babam  350 tlye atiker taktırmış  :( 40lt deposu var ince uzun. Yanlız bir sorum olacak,ilk çalıştırmada ayağımı biraz gazda tutmam gerekiyor yoksa stop ediyor nedeni ayarının daha yapılmadığından mıdır? :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Bugün babam  350 tlye atiker taktırmış  :( 40lt deposu var ince uzun. Yanlız bir sorum olacak,ilk çalıştırmada ayağımı biraz gazda tutmam gerekiyor yoksa stop ediyor nedeni ayarının daha yapılmadığından mıdır? :krrsz:

bende accord vardı bende ayağımı bir müddet pedalda tutuyordum. brc usta. brc den şaşma.

bugün mocanda sıralı brc montajına bıraktım. yarın alıyorum inşALLah. sonuçları bildiririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

landi renzon nasıl acaba bilen tecrübe eden varmı, onu öneriyor dönüşüp yapan yerler 2005 mazda 3 için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

landi renzon nasıl acaba bilen tecrübe eden varmı, onu öneriyor dönüşüp yapan yerler 2005 mazda 3 için..

Landi Renzo'yu sorunsuz 5 yıl kullanmış birisi olarak tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski mazda3 te tartarini takiliydi. yenisinde landi renzo. tartariniyi 6,5 yil kullandim cok memnundum. landi renzo cok yakiyor. bugun yine kalibrasyonuna baktiracagim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Landi Renzo'yu sorunsuz 5 yıl kullanmış birisi olarak tavsiye ederim...

Eyvallah kardeşim. Her ne kadar lpg ye karşı olsamda benzin fiyatlarından ötürü bu gün landi renzo , yağlama kiti, ve ayrıca bi performans bişeyden bahsettiler üçünü taktırdım aracıma. aracımı delerlerken çok üzüldüm ama yakıtı düşününce yapacak bişeyimde kalmadı. hakkımızda hayırlısı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
Onur Özmen1416949323

Merhabalar

Forumun yenisi olarak bir şey soracağım belki yeri burası değildir ama şimdiden kusura bakmayın...

Karbüratörlü 323 97 model mazda sedan 1.6 düz vites bir aracım var, Ankaradayım ve bu araca lpg taktırmak istiyorum,sizlerden bir yönlendirme ve bilgilendirme rica ediyorum, ne uyumludur nereden alınmalı marka ne tercih edilmelidir genel olarak aydınlatıcı bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum, iyi forumlar.

(aracım litresi 4.82 den alınan benzinle 50TL ile 115 - 125km şehiriçi yol yapmaktadır)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle iyi bir usta bulman gerekli, zamanla oluşacak sorunlarınızı çözebilecek...

Marka diyorsan eğer;

Atiker, AKL, cangas gibi ucuz markalar işini görebilir, daha iyi olsun diyorsan, lovato, brc, landi renzo gibi markalara biraz fazla para vermen gerekir...

Şimdiden hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

arkadaşlar geçen gün aracımı lpg ayarı yaptırmak için ismini vermek istemediğim biryere gittim.ancak aracıma takılan lpg ssisteminin yanlış olduğunu ve dwğiştrimezsem ilerde motor kısmında sorunlar bbaşlayacağını söylediler. aracım 98 model 323 1.5 familia benden önceki kullanan tek noktadan lpg taktırmış. ayar yaptırmak için gittiğimde senin aracın Full enjeksiyonlu mutlaka sıralı sistem lpg taktırman gerekiyor dediler ve lpg tankı değişmeden atiker sıralı sistem lpg için 950 lira fiyat çıkardılar. şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlerisi için motora zarar vereceği konusunda bilgim yok fakat full enjeksiyonlu bir motora tek nokta içeren lpg sistemi takmak tabiki de yanlış uygulama... Muhtemelen fiyatı uygun olduğu için taktırılmıştır.

Montajı yapan usta da, bunu bildiği halde müşteriyi kaçırmamak için uygulamıştır muhtemelen. Ancak; tank hariç fiyat bana biraz fazla gibi geldi. Biraz araştır derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat yüksek. Motora zarar verme kısmı kısmen dogru ama çokta bişey farketcegını sanmıyorum oda ilk çalışmada benzinle çalışmaktan dolayı. Ancak sıralı sistemle arasında çekiş farkı olarak uçurum olacaktır çekişin arttıgını çok fazla hissedersiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski mazda3 te tartarini takiliydi. yenisinde landi renzo. tartariniyi 6,5 yil kullandim cok memnundum. landi renzo cok yakiyor. bugun yine kalibrasyonuna baktiracagim.

Bende de 2012 maxda 3 OV hb var taktırmak konusunda her ne kadar geri dursam da akıt malum, Erzurum da nerede taktırabilirim Tulu ve Doğu var bildiğim ama tanımadığım için güvenemiyorum sizin öneriniz nedir Erzurum da nerede taktırabilirim ve özel mazda servisi var mı Erzurum'da

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlerisi için motora zarar vereceği konusunda bilgim yok fakat full enjeksiyonlu bir motora tek nokta içeren lpg sistemi takmak tabiki de yanlış uygulama... Muhtemelen fiyatı uygun olduğu için taktırılmıştır.

Montajı yapan usta da, bunu bildiği halde müşteriyi kaçırmamak için uygulamıştır muhtemelen. Ancak; tank hariç fiyat bana biraz fazla gibi geldi. Biraz araştır derim.

peki benim aracım dediği gibi full enjeksiyonlu mu acaba onuda bilmiyorum pek anlamam zaten ayrıca atiker den vazgeçtim BRC sıralı sistem yaptırmaya karar verdim aracı çok kullanmasam veya satmayı düşünsem hiç masraf yapmıycam ama çok fazla kilometre yapıyorum 2 ay içinde şehir dışına çıkmadan 12000 km yapmışım bende önceki aaracın sahibi 2 yılda 5000 km bile yapmamış onun içinde fazla para vermek istememiş herhalde bu lpg işine işin ucuzuna kaçıp tek noktadan lpg yaptırmış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...