Jump to content

Mazda 626 mı Opel Vectra Mı Daha Seri Sizce

miata_mps
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• emredeler

7

• FAMILIA

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mechanicker

aynı şekilde mazda 1980 lerde dijital kadran kullanırken şimdi herkezin number one ı olan bmw ve mercedes- benz o yıllarda aralarında analog kadran(hemde halatlı :D ) kullanıyorlardı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

175 e kadar 20 metre fark atmanız oan yeter zaten :D o alacağını almış :D

Şehir içinde falan herşekil geçiyorumda şehir dışına çıktığımız an 4. vitese attığım anda adam hızla yaklaşıp geçiyor  :D

NOT : Trafiğe kapalı alanda emniyet kemeri takılı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

bilmem nedendir opeller hep nasibini almıştır benden :) tesadüf heralde ne zaman bir opeller atısam hakkını avcuna veririm :) tabiki bir opel vardıki zorlamıştı beni :D yeni vectra 2.2 160küsür beygir üretiyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

Opel'in 94 Gsi'ları hariç diğerleri beş para etmez. Ben son zamanlarda boş yollarda kimseyle gazlamaz oldum bu sebepten :D

evet onlar iyidir bak ;) mazda 626 arıyordu babam 90 kasalardan bulamamıştı galerici bir arakdaş vardı onun yerine bir tane gsi getirmişti baba göstermek için ozaman görmüştüm o arabayı :) hoşama gitmişti ama mazda nın yerini tutarmı :D babamda öyle düşündü heralde almamıştı illede mazda demişti :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şuna SFI motorlu opeller başkadır desek daha doğru olur kanımca. çünkü 94'e kadar üretilen kadet ve astralarda SFI motor kullanıldı. daha sonra ecotech motora geçildi. SFI teknolojisini bırakmalarının sebebi ise aşırı yüksek yakıt tüketimidir. yani bir anlamda o arabayı efsane yapan faktörler yüksek performans=aşırı tüketim. ;):)

ben de bir ara beyaz renkli, O.Z. racing jantlı çok temiz bir astra gsi alacaktım ama evdekileri ikna edemediğim için olmadı. halen içimde ukdedir o araba :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır hayır 94 gsi dahada bi başkadır diğerlerine göre, jantları bile kendine hastır, vantilatör vazifesi görerek frenlere extra soğutma sağlar bla bla bla, yani 94 gsi başkadır. Ne diyorsam o. :D

Not: bu konuyu fazla uzatma, seninle bu konularda aşık atamayacağımı biliyorum :D

doğrudur de, geç :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Not: bir dahaki maça gazoz için zemin hazırlama mode : ON  :D

Yeniarabadeğiştirmişbiarkadaşmaçtanönceyemekısmarlayacakondansonragazoz ısmarlarım mode ON :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

bir 626 nın motorunu açıp baktım bir de opelin yav motor kaputunu içi boş gibi geldi bana :D opele göre mazdanın motoru tabiki daha karmaşık bir yapıya sahip ama opel daha güjlü :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben 99 model 2.0 vectra gls kullandım bana mazda daha seri geliyo vectranın ağırlığı 1370kg mazdaya göre daha ağır vectra 136hp mazda 115 hp beygir gücü farkı var ama ağırlık farkıda bulunuyo mazda daha seri bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...