Jump to content

Mazda 626 mı Opel Vectra Mı Daha Seri Sizce

miata_mps
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

beygir ve ağırlığın da önemi var ama ivmelenme direk torka bağlıdır.100 beygirlik bi araç atıyorum 3500 devirde 160 tork verirken 130 beygirlik bi araç 4500 devirde 150 tork veriyorsa,bu durumda 100 beygirlik bi makina diğer 130luğa fark atar...

yani şehir içinde beygir gücünün değil tork ve ağırlığın önemi vardır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• emredeler

7

• FAMILIA

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

o muhakkak,aktarma organları mazdaların çok kısa.

3000 devirde 97 yapıyorum 1.8 familiamla, abidik gubudik arabalar 110-120 yapıyor,ama ışıkta affetmiyor kimseyi.

oynanmamış 106 gti motorundan daha performanslı bizim kuzunun motoru mesela.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1,8 mazdaların 4ü cok uzun maalesef...190ı geçiyor devr kesiciye kadar basarsan...

kaçırmaya başlamış debriyajla 185 görülmüştür zamanında  :fiuw:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaçırdığı zaman Kadir abi yanımdaydı bir ve ikide sorun yoktu astina ile yanyanaydık taki 3 e atana hkadar ondan sonra stoplarını izledik astinanın ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugun de bı astra benım stopları baya bı ızledı kapıstı baya bı ama malum 140 a kadar yedı yol da hafıf trafık var tık tık 1-2 makas hop astra yok ver elını sora 180-190 baktım kurtulmus trafıkten gelıyo 160 dı 190 a kadar gelebıldı sora yemedı:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence 626 hiçbi opelin yaklasabildiğini bile görmedm daha :) birde 626ların süspansiyonu vectraya göre çok daha iyi virajlarda daha da belli ediyo kendini  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

92 kasalara kadar üretilen 626 ların süspansiyonu daha çok sürüş rahatlığı ve konfor için dizayn edildi fakat 2.0 115 ve 136hp 92den sonra üretilen kasalar biraz daha performans içindi.sert süspansiyon kullanıldığı için aracın yol tutuşuda ileri seviyelere taşınmış oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest mustafa_g

birileri transit, connect, transporter, doblo, kangoo ve türevleri olan tüm modellerin sahiplerine altlarındaki arabaların minibüs veya kamyonet olduğunu hatırlatsın Allah aşkına. sıkıldım artık yaa bunlarla uğraşmaktan. :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

iyi de daha bu akşam her ışıkta arkamdan gelip yanımda duran, sonraki ışığa kadar 15-20 otobüs boyu fark yiyen transportercinin derdi neydi? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

abi adam ördeğin süzülüşünü izlemekten haz duymuştur belki :D yada tanıdık biridir bassında yaksın diyordur hasetlikten :D (ben değildim valla transporterdaki ) :D :D

valla 34 plakaydı, sen değil de faruk olabilir diye düşündüm :D

adam çok inatçı çıktı, her seferinde bi hışımla kalktı arkadan selektör yapa yapa geldi v.s. baktım olacak gibi değil radar korkusunu bi kenara bırakmak zorunda kaldım. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

semavi nick nameli arkadaşı kaale almıyorum. önce bi dizel clioyu geçmeyi başarsın ondan sonra çıkıp konuşsun karşımda :D

Can, ben onlarla değil onlar benimle uğraşıyor. Gerçi akşam arada bir de Laguna'yı hallettik ama o bonustandı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...