Jump to content

Parklardan Bağımsız Yanan Sis Lambaları

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Özhan abi bizim arabayı verelim sana :D 2008 olup arka camları manuel olan nadir arabalardandır :D Jantı da alan seçsin diye kapaklı yapmışlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ecel geldiği zaman kaçış olmaz.. Bence araba kullanmak başlı başına bu bahsettiğinden daha riskli :)

doğru sölüyosun arka camın manuel olmasıda yada başka tedbirlerde kurtarmayabilir,vade dolduysa
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısınız vade dolduysa elbetteki yapacak bişey yok. O zaman emniyet kemeri falan da takmayalım ya da ne biliim hiç bi güvenlik önlemi almayada gerek yok. (Dalga geçme manasında yazmıyorum ha :) )

Takdir-i İlahi, kader kısmet. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Haklısınız vade dolduysa elbetteki yapacak bişey yok. O zaman emniyet kemeri falan da takmayalım ya da ne biliim hiç bi güvenlik önlemi almayada gerek yok. (Dalga geçme manasında yazmıyorum ha :) )

sen kemerini tak bu bahsettiğim cam kırıcıda kemer kesicide var arkasında :D benim guzuda kemer tokaları takılı İsmail bey binince çok garipsemişti :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dalga geçtiğin açıkça belli oluyor. Ne demek istediğimiz açıkça ortada iken..

Ne demek istediğimi de ekliyim de ;

Ben hiçbir güvenlik seminerinde arka camın otomatik olmaması gerektiğini duymadım ama artık 3 yaşındaki çocukta emniyet kemerinin neden önemli olduğunu biliyor. O sebeple emniyet kemerini örnek verip ardından takdir-i ilahi demek bence alay etmek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

önce eşşeği sağlam kazığa bağla, sonrasını Allah'a havale et.

bu anlamda bence Özhan kazığı daha da sağlamlaştırma gayreti içinde. ama yine de 4 camı otomatik olan arabada tüm kontrolün sürücünün elinde olması ayrı bir kazanım. mesela benim kızlar hiç rahat durmazlar, illa ki arka camları açmak isterler. bu durumda kontrolün bende olması onların güvenliği için bir avantaj :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dalga geçtiğin açıkça belli oluyor. Ne demek istediğimiz açıkça ortada iken..

Ne demek istediğimi de ekliyim de ;

Ben hiçbir güvenlik seminerinde arka camın otomatik olmaması gerektiğini duymadım ama artık 3 yaşındaki çocukta emniyet kemerinin neden önemli olduğunu biliyor. O sebeple emniyet kemerini örnek verip ardından takdir-i ilahi demek bence alay etmek.

Hayır alay etmek istememiştim.

Ama nasıl anlamak istiyorsan öyle anlayabilirsin sana kalmış.

Adam gibi sordun bu konuda takıntınmı var diye, bende adam gibi cevapladım, evet takıntım/hassasiyetim var diye.

Daha uzatmanın ne anlamı var ki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Low tension piliiz, open field, incir çekirdeğini doldurmaz işler bunnar....:)

Tamamen haklısın. Unuttum ve kapattım konuyu hatta ne konuşuyoduk? :) Hah, sis farı takıcaktım en son orda kalmıştık. :D

Güzel paylaşım İrfan teşekkürler tekrar. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

aynen bizim arkadaşların aracın iç lambasına bağladıkları alarm sistemi gibi :D

bu kadar uraşıcaklarına park farlarının ampulunu soksunler al sana sadece sisler yanar işte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu kadar uraşıcaklarına park farlarının ampulunu soksunler al sana sadece sisler yanar işte :D

benim arabanın parkları patlamış :D sislerle açınca sadece sisler yanıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...