Jump to content

MP3 çalar

Guest flycat
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sağolun arkadaşlar,X Car Link'e 330 YTL gibi bir fiyat isteyince mecburen

bunu aldım,bana Mp 3 uzun yolda lazım zaten şehiriçinde radyo idare ediyor    O0

aynı ürün( xcarlink denen cihaz) ebaydan sadece 6 günde(californiya'dan) 137 ytl'ye(79 usd+30 küsur usd shipping) geldi,

gümbür gümbür kullanılıyor  :fiuw::D

xcarlinkcilere diyeceğim sadece''el insaf'' :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• sudef

5

• emredeler

2

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

aynı ürün( xcarlink denen cihaz) ebaydan sadece 6 günde(californiya'dan) 137 ytl'ye(79 usd+30 küsur usd shipping) geldi,

gümbür gümbür kullanılıyor  :fiuw::D

xcarlinkcilere diyeceğim sadece''el insaf'' :o

Abi valla Ankara yetkili satıcılarını aradım,330 YTL deyince yuh dedim yani,sonuçta benim aldığım cihazın kablolusu yani,okadarda fiyat konmazki  :o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Abi valla Ankara yetkili satıcılarını aradım,330 YTL deyince yuh dedim yani,sonuçta benim aldığım cihazın kablolusu yani,okadarda fiyat konmazki  :o

aldıgın ürün radyo frekansı ile çalışıyorsa kıyaslama bile 2 ürünü derim ama ben indirimli fuar fiyatıyla almama ragmen evet pahalı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aldıgın ürün radyo frekansı ile çalışıyorsa kıyaslama bile 2 ürünü derim ama ben indirimli fuar fiyatıyla almama ragmen evet pahalı

Ben birbirinin aynısı demedim zaten,benim işimi görüyor manasında söyledim,yanlış anlaşılma olmasın. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat, aldığın ürüne gözün gibi bak çünkü çok çabuk bozuluyor o meretler.

(arkadaşım aldı ve sadece 3 gün kullanabildi :()

Ağustosta tatile gidecem,beni idare etsin yeter.Zaten 28 YTL'lik aletten daha fazlasını beklemek hayalperestlik olur.Aslında Başayardan Tolga bey orjinal MP 3'lü teybin fotolarını gösterdi ama oda bayağı tuzlu.  :o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

büyük umutlarla teeee amerikalardan aldığım ve yaklaşık 2 ay görev yapan namı diğer xcarlink arıza yaptı,meftayı kurtarmak için her türlü girişimde bulunuldu ama sonuş mafiş :fiuw::kafa:

ee boşuna dememişler yerli malı yurdun malı her türk onu kullanmalı ( bu deyim xcarlink için söylendi) :2funny:

şimdi düştük xcarlinkcilerin kucağına  :2funny: bu arada elimdeki aleti çöpe atma zevkinide yaşadım  >:D

Burak ın tavsiye ettiği merseri aradım Halil ustayla konuştum varmış elinde sanırım eğer bi aksilik olmaz ise yarın gidip taktıracağım..Yerleri nerde acep bi bakayım guguldan..fiyat sormadım ya alla alla,unuttum  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yerleri çok basit abi.

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=41.002433,29.036219&spn=0.005765,0.013947&t=h&z=17

Google da zaten Mazda Servisi diye gösteriyor ama tam olarak Koftuncu yazısının "o" sundan sağa giriyorsun.

1. köprüden sonra Harem istikametine dönünce Acıbademi geçip Koşuyolu ayrımından sağ aşağıya iner inmez ışıklardan sola sonra köprünün altından geçtikten sonra yine ilk sola dönüyorsun ışıklardan yine sola dönüp yolu E5 e çıkar gibi takip ediyorsun. sağ tarafta göreceksin abi. Halil'e selamımı iletirsen sevinirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülo yarın çalışıyormusun,dönüşte bir kave molası veririm belkim,hani ısrarlı davet olursa  :sopa:

her daim açıgız abi sen gel yeterki ctesi ve pazar... O0
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...